Sektörün En Önemli Gündem Maddeleri Çağrı Merkezi Günleri'nde Ele Alındı - Son Dakika
Güncel

Sektörün En Önemli Gündem Maddeleri Çağrı Merkezi Günleri'nde Ele Alındı

Sektörün En Önemli Gündem Maddeleri Çağrı Merkezi Günleri\'nde Ele Alındı

Sektörü ileri taşıyacak yeni işbirliklerine hız vermek üzere yurtiçi ve yurtdışından çağrı merkezlerini, tedarikçileri ve yatırımcıları aynı platformda buluşturan Türkiye Çağrı Merkezi Fuarı, katılımcıları 13-14 Ekim tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde buluşturdu.

13.10.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sektörü ileri taşıyacak yeni işbirliklerine hız vermek üzere yurtiçi ve yurtdışından çağrı merkezlerini, tedarikçileri ve yatırımcıları aynı platformda buluşturan Türkiye Çağrı Merkezi Fuarı, katılımcıları 13-14 Ekim tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde buluşturdu.

IMI Conferences tarafından Türkiye'nin ilk ve tek fuarı olarak 10 yıl önce hayata geçirilen ve sektör içi iletişimin geliştirilmesi açısından da önemli bir boşluğu dolduran Çağrı Merkezi Günleri iki gün süresince 1500'e yakın ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Çağrı Merkezi Fuarı, sektör temsilcileri için bilgi alışverişi ve paylaşım fırsatı sunarken, bini aşkın yerli ve yabancı sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturarak yeni işbirlikleri ve yatırımlar için önemli bir ortam oluşturmaya devam etti. Fuar ile eşzamanlı gerçekleşen konferans ise, sektördeki küresel gelişmeleri gündemine taşıdı.

Strateji, insan kaynakları ve teknoloji başlıklarının yanı sıra çeşitli başarı öykülerine yer verilen konferansta 2 gün süresince 11 farklı konuşmacı tecrübelerini paylaştı.

Konferansın ana tema konuşmacısı, "Super Cars" olarak anılan en üst sınıf spor otomobiller başta olmak üzere lüks 2'nci el araç pazarının ülkemizdeki en güçlü temsilcisi S&S Motor'un Genel Müdürü S Ferhat Albayrak "Müşteri Memnuniyeti konusundaki deneyimlerini aktarırken, ININ EMEA Çağrı Merkezi Danışmanı Adrian Bethell ve Collab, Pazarlama Başkanı Carlos Vasconcelos, geleceğin çağrı merkezleri için teknolojik ve stratejik adımlara dair önemli bilgiler verdiler.

Konferans, ABC News MSNBC, CBS News ve CNN'de bilim ve teknoloji muhabirliği yapan, aynı zamanda dünya çağında ses getiren Dijital Diyet kitabının yazarı Daniel Sieberg'in sunumu ile devam etti. Sieberg'in ardından söz alan Ovum'un Baş Analisti Peter Ryan ise sektörün en önemli gündem maddelerinden biri olan şirket birleşmeleri ve satın almalara dair en son küresel eğilimleri aktardı. Konferansın ilk günü sosyal medya denince ilk akla gelen isimlerden biri olan Serdar Kuzuloğlu'nun renkli sunumuyla sona erdi.

Farklı ülkelerden önemli konuşmacıları bir araya getiren konferansın ikinci günü ise, Malezya'nın önde gelen dış kaynak çağrı merkezlerinden SRG Asya Pasifik Şirketi'nin Genel Müdürü Byron Joseph Fernandez'in, başarılı bir dış kaynak ortaklığına dair sunumu ile başlayacak.

Konferans, Avrupa'daki 30 ülkenin kıyaslandığı ve Türkiye'nin de içinde bulunduğu Çağrı merkezi araştırmasının sonuçları, sosyal medya, Y Jenerasyonundan maksimum verimi almanın yolları ve teknoloji içerikli sunumlarla devam edece.

Call Center Hotel ve Genesys'in katkılarıyla gerçekleşen, katılımcı ve ziyaretçi profilini çeşitlendirerek sektöre yeni oyuncuların kazandırılması, rekabetin ve kalitenin artırılması açısından da önemli bir rol oynayan fuar bu yıl 38 kuruluşa ev sahipliği yaptı.

Çağrı merkezleri ve çözüm ortaklarını aynı çatı altında buluşturan, sektör firmalarına sahip olduğu gelişim potansiyelini ortaya çıkararak, sektörel dinamikleri canlandıran Çağrı Merkezi Günleri, sektörün en iyilerinin ödüllendirileceği 9. Türkiye Çağrı Merkezi Ödül Töreni ile sona erecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sektörün En Önemli Gündem Maddeleri Çağrı Merkezi Günleri'nde Ele Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement