Sel Felaketi Festivali İptal Ettirdi - Son Dakika
Yerel

Sel Felaketi Festivali İptal Ettirdi

Sel Felaketi Festivali İptal Ettirdi

Yeşilhisar İlçesi’nde bir kişinin yaşamını yitirdiği selin ardından, hasar tespit çalışmaları sürerken, 9 Temmuz’da yapılması planlanan ve ünlü sanatçı Kubat’ın konser vereceği Yeşilhisar Kültür ve Kayısı Festivali iptal edildi.

09.07.2016 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilhisar İlçesi'nde bir kişinin yaşamını yitirdiği selin ardından, hasar tespit çalışmaları sürerken, 9 Temmuz'da yapılması planlanan ve ünlü sanatçı Kubat'ın konser vereceği Yeşilhisar Kültür ve Kayısı Festivali iptal edildi.

Kent merkezine yaklaşık 65 kilometre uzakta olan Yeşilhisar İlçesi'nde Ramazan Bayramı'nın üçüncü günü akşam etkili olan şiddetli yağışla sel oluşmuş ve bir çoban sele kapılarak hayatını kaybetmişti. Felaket sonrası Yeşilhisar İlçesi'nde adeta yas havası oluşurken, ilçede 9 Temmuz'da düzenlenecek olan Kültür ve Kayısı Festivali'nin yaşanan sel felaketi nedeni ile iptal edildiği öğrenildi.

Zararlar karşılanacak

Öte yandan Yeşilhisar Belediyesi'nden yapılan açıklamada vatandaşların maddi zararlarının karşılanacağı belirtilerek şöyle denildi: "İlçemizde aşırı yağış sonucu meydana gelen sel felaketinde maddi zarara uğrayan vatandaşlarımızın zararlarının karşılanması için belediyemiz gerekli kurumlarla koordinasyon içerisinde çalışmalarını sürdürmektedir. Yapılan tespitler neticesinde vatandaşlarımızın maddi zararları ilgili kurumlar tarafından karşılanacaktır." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sel Felaketi Festivali İptal Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement