Selahattin Beyribey AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Selahattin Beyribey AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı

Selahattin Beyribey AK Parti\'den Milletvekili Aday Adayı

1 Kasım 2015 Tarihinde yapılacak erken genel seçimleri öncesinde siyasi partilerde hareketlilik yaşanıyor.

03.09.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım 2015 Tarihinde yapılacak erken genel seçimleri öncesinde siyasi partilerde hareketlilik yaşanıyor.

Dr. Selahattin Beyribey, AK Parti Kars İl Başkanlığı'na gelerek, Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. Kalabalık bir grupla AK Parti İl Başkanlığı2na gelen Selahattin Beyribey, milletvekili aday adaylık dilekçesini İl Başkanı Adem Çalkın'a verdi.

Beyribey burada yaptığı açıklamada, "Ben AK Parti'de 2002 yılından beri aktif olarak siyaset yapıyorum. Partimizin birinci olması, iktidar olması için elimizden geleni yaptık. Türkiye'de istikrarın mutlaka olması gerektiğini vurguladım. Mutlaka ve mutlaka istikrar için mücadele edilmesi gerektiğini, Kars'ın ve Türkiye'nin istikrarı için mutlaka mücadele edilmesi gerektiğini söyledim. Başka bir şey daha söyledim. Mutlaka ve mutlaka insanlarımızın can güvenliğini oluşturacak bir yapı içerisinde olması ve can güvenliğinin olması için AK Parti'nin tekrar iktidar olmasını söyledik. Ama bir kısım kardeşimiz birileri barajı aşamazlarsa Türkiye'nin çok büyük sıkıntılara gebe olacağı, terörün hortlayacağını ve Türkiye'de anarşinin hortlayacağını ifade ettik. Oysa ki barajı aştılar yine anarşi hortladı. Yarında böyle devam edecek" dedi.

"TÜRKİYE'NİN İSTİKRARI VE HUZURU AK PARTİ'DEDİR"

Türkiye'nin istikrarının ve huzurunun AK Parti'de olduğunu ifade eden Milletvekili aday adayı Selahattin Beyribey, "Bugünü gazetelerin manşetleri 'bir çocuğunun denizin kenarında cesedinin bulunması' ülkesini terk edenler güven ortamının olmadığından dolayı başka yerlerde yaşama imkanı arayanların bir geminin içerisinde, sandalların içerisinde, kayakların içerisinde bazen neredeyse yüzerek başka ülkelerde yaşama yeri arıyorlar. Ben ülkemde huzur istiyorum. AK Parti bu huzuru getirir. Ben ülkemde kardeşlik istiyorum. Ben Kars'ımı huzur içerisinde yürünür, gidilir gezilir halde olmasını arzu ediyorum. Ben Kağızman'a giderken arkama bakmamalıyım. Önüme bakmamalıyım. Ben Digor'a giderken önüme arkama bakmamalıyım. Ben Sarıkamış'a giderken önüme arkama bakmamalıyım. Gece karanlık oldu, yollarda ne olur düşüncesi içerisinde olmamalıyım. Bunun tek yolu var. İstikrar ve güçlü bir iktidar. AK Parti'den başka güçlü ve iktidar olacak bir parti yoktur" diye konuştu.

Milletvekili aday adayı Selahattin Beyribey'in başvuru dilekçesini alan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Beyribey'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

IÇ- - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selahattin Beyribey AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement