Selami Altınok Taksimde Görev Yapan Polisleri Denetledi - Son Dakika
Güncel

Selami Altınok Taksimde Görev Yapan Polisleri Denetledi

Selami Altınok Taksimde Görev Yapan Polisleri Denetledi

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Taksim Meydanı'nda görev yapan personeli denetledi; polislerin yeni yılı kutladı.

01.01.2015 02:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Taksim Meydanı'nda görev yapan personeli denetledi; polislerin yeni yılı kutladı.

Taksim'de görev yapan polisleri denetlemek için saat 23.30'da Taksim'e gelen İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Taksim Atatürk Kültür Merkezi önündeki alanda toplanan polis ekiplerini elini sıkarak yeni yılını kutladı.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Altınok, "Hepinize iyi seneler diliyorum. Bugün yeni yıla girerken İstanbul'da vatandaşlarımızın huzuru güvenliği ve mutluluğu adına güzel bir yılbaşı geçirmeleri adına 15 bin arkadaşımızla beraber güzel bir görev gerçekleştirdiler; yağmura ve soğuğa rağmen. Arkadaşlarımız fedakar bir şekilde çalışıyorlar. Bu yılda kaza bela olmadan bütün insanlarımız, İstanbul'da yaşayan insanlarımız için güzel bir yıl olur. 2015 sağlık, mutluluk huzur, getirir hepimize. Bu arada karda çamurda görev yapan basın mensuplarının da yeni yılını kutluyorum. İstanbul genelinde 15 bin polis görev başında. Görevde olan personelimizin üçte biri de Taksim'de şu anda. Her yılda görev yapan sivil arkadaşlarımız var. Elimizden geldiğince İstanbullular rahat etsin diye 38 bin personelimizle 24 saat güvenlik hizmeti vermeye çalışıyoruz. Hem sizlerin hem de arkadaşların yeni yılını kutluyorum" dedi.

Selami Altınok konuşmasının ardından Taksim Meydanı'ndan ayrıldı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Selami Altınok Taksimde Görev Yapan Polisleri Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement