Selçuk: Art Niyet Arayacağız - Son Dakika
Spor

Selçuk: Art Niyet Arayacağız

Selçuk: Art Niyet Arayacağız

Galatasaraylı oyuncular Melo ve Selçuk maçı değerlendirirken, Cüneyt Çakır'a da eleştirilerde bulundu.

19.04.2014 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın orta sahası Felipe Melo, Kasımpaşa karşısında aldıkları 4-0'lık yenilginin utanç verici olduğunu ancak Cüney Çakır'ın maçı kötü yönettiğini söyledi.

Maçın ardından Lig TV'ye konuşan 30 yaşındaki futbolcu, "Öncelikle şunu söyleyeyim evet utanç verici bir sonuç aldık. Ama 5. dakikada faul olan bir pozisyonun devamında sahada 10 kişi kaldık. Avrupa kupasında mücadele ediyoruz, birçok kulvarda mücadele ediyoruz ama bu tip hatalar hep bize karşı oluyor, onlara olmuyor." sözlerini kullandı.

"CÜNEYT HOCAYA YAKIŞMADI"

Selçuk İnan ise yaptığı açıklamada Cüneyt Çakır'ı eleştirirken, "Öncelikle bize yakışmayan bir skordu. Bu yüzden tüm camiamızdan özür dileriz. Ama ben buradan başka bir şey söylemek istiyorum. Bugün Cüneyt hocanın göstermiş olduğu yönetimi eleştirmek istemiyorum aslında ama gerçekten kendisine yakışmadı. Bütün futbol oynayan yorumcular da bunu söyleyecektir." ifadelerini ekledi.

"EMEĞİN KARŞILIĞI BU OLMAMALI"

Selçuk sözlerine, "Bu tip pozisyonlarda bir karar verecekseniz faulden yana vermelisiniz. Ortada alınterimiz var, emek vermeye çalışıyoruz ama bunun karşılığı bu olmamalı. Hakemlerin daha dikkatli olmalarını istiyorum. Biz bütün sene boyunca Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil ettik. Ben futbolcuyum, Çarşamba günü bir maç oynadık. Ama çıkıp bizim maçımız Cumartesi gününe veriliyor. Ben gerçekten anlamıyorum. Bugüne kadar hep sustuk, ama başka kimse konuşmuyor. Bunlar aslında bir şikayet değil ama artık takım adına böyle şeyler söylemek gerekiyor. Daha dikkatli olsunlar, yoksa art niyet arayacağız." şeklindeki açıklamalarıyla devam etti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Selçuk: Art Niyet Arayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement