Selçuk İlçesi Emıtt Fuarında - Son Dakika
Yerel

Selçuk İlçesi Emıtt Fuarında

Selçuk İlçesi Emıtt Fuarında

UNESCO Dünya Kültür Mirası asıl listesine bu yıl girmesi beklenen İzmir’in Selçuk ilçesi, İstanbul’da açılan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerini aldı.

23.01.2015 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UNESCO Dünya Kültür Mirası asıl listesine bu yıl girmesi beklenen İzmir'in Selçuk ilçesi, İstanbul'da açılan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) yerini aldı.

İzmir'in en önemli turizm ilçelerinden Selçuk, belediye öncülüğünde, dünyanın en önemli fuarları arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) stant açtı. Bu yıl 19'uncusu düzenlenen EMITT Turizm Fuarı'nda, ilçesinin tarihi ve turistik mekanları tanıtıldı. Açılan stant, katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. İstanbul'daki fuarda, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, ulusal ve uluslararası tanıtım için stantta gelen misafirleri kendisi karşıladı. Bakıcı'ya, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu da eşlik etti. Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, gelen misafirleri Selçuk ilçesine anlatarak, katılımcıları ilçeye davet etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuk İlçesi Emıtt Fuarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement