Selçuk İlçesi Şeftali Festivali ile Renklenecek - Son Dakika
Yerel

Selçuk İlçesi Şeftali Festivali ile Renklenecek

Selçuk İlçesi Şeftali Festivali ile Renklenecek

İzmir’in Selçuk ilçesinde her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen 7. Belevi Şeftali Festivali için tüm hazırlıklar tamamlandı.

20.07.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Selçuk ilçesinde her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen 7. Belevi Şeftali Festivali için tüm hazırlıklar tamamlandı.

İzmir bölgesinin en iyi şeftalilerinin yetiştirildiği Belevi Mahallesi'nde bu yılda festival heyecanı yaşanıyor. Her yıl geleneksel hale gelen 7. Belevi Şeftali Festivali içinse tüm hazırlıklar tamamlandı. Günlerdir süren ve 25 Temmuz 2015 Cumartesi günü başlayacak festival için geniş bir program hazırlanırken, festival kapsamında en iyi şeftali yarışması da düzenlenecek. Programlarda, Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı Öğretim Görevlisi Erdal Güral, TRT Saz sanatçılarıyla birlikte sahne alarak festivale ayrı bir renk katacak.

Şeftali festivalini bu yıl da düzenlemekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, tüm yöre halkını 25 Temmuz'da Belevi Mahallesine davet etti. Turizme önem verdikleri kadar tarıma da büyük önem ve destek verdiklerini kaydeden Başkan Bakıcı, "Belediye olarak şeftalinin en güzelinin yetiştiği bu bereketli topraklarda tüm üreticilerimizin yanındayız. Dolayısıyla onlara sahip çıkmak ve desteklemek bizim görevimizdir. Ben bu anlamda tüm üreticilerimizi de festivalimize bekliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuk İlçesi Şeftali Festivali ile Renklenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement