Selçuk İnan'dan Prandelli'ye: Hocam Beni Yedek Bırak - Son Dakika
Spor

Selçuk İnan'dan Prandelli'ye: Hocam Beni Yedek Bırak

Anderlecht maçında yuhalanan Selçuk İnan, maç sonunda gözyaşları içinde Prandelli'yle konuştu, "Ben bunu hak etmiyorum. Artık beni oynatma, yedek bırak." dedi.

18.09.2014 16:10  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemde formsuz olduğu gerekçesiyle G.Saraylı taraftarların tepkisiyle karşılaşan Selçuk İnan, önceki gece Anderlecht maçında da yuhalanınca yıkıldı.

"HOCAM BENİ YEDEK BIRAK"

Büyük üzüntü yaşayan Selçuk gözyaşlarını tutamazken teknik direktör Prandelli'ye "Hocam artık dayanacak gücüm kalmadı. Takımım için canla başla çalışıyorum, her yere koşuyor, elimden geleni yapıyorum ama daha ilk pas hatasında ıslıklanıyorum, yuhalanıyorum. Ben bunu hak etmiyorum. Artık beni oynatma, yedek bırak. Böylesi daha iyi" dedi.

"YANLIŞ YAPTIKLARINI ANLAYACAKLAR"

Bu sözler üzerine takım arkadaşları Selçuk'a sarılıp teselli edici sözler söyledi. Prandelli de "Üzme kendini, dik dur. Futbolda bunlar olur. Senin kaliteni biliyoruz. Hepimiz yanındayız. Seni ıslıklayanlar yanlış yaptıklarını anlayacaktır" diye konuştu.

Selçuk İnan\'dan Prandelli\'ye: Hocam Beni Yedek Bırak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Selçuk İnan'dan Prandelli'ye: Hocam Beni Yedek Bırak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sabroşka: O zaman aldığın milyon dolarlarıda bırak efendi sen kimsinki beni yedek bırak diyeceksin, burası galatasaraydır sekiztaş veya fenevbahçe değil haddini bil. 1 3 Yanıtla

Advertisement