Selçuk İnan, Sivasspor Maçına Yedek Başlayacak - Son Dakika
Spor

Selçuk İnan, Sivasspor Maçına Yedek Başlayacak

Selçuk İnan, Sivasspor Maçına Yedek Başlayacak

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, taraftarların protesto ettiği Selçuk İnan'ı Arsenal maçına kadar dinlendirmeyi düşünüyor.

23.09.2014 20:04  Güncelleme: 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde ve Spor Toto Süper Lig'de arka arkaya kayıplar yaşayan Galatasaray'da, teknik direktör Cesare Prandelli, Sivasspor maçı öncesi değişim üzerinde duruyor.

SELÇUK İNAN YEDEK BEKLEYECEK

Prandelli, Anderlecht karşılaşmasında sarı-kırmızılı taraftarların protesto ettiği Selçuk İnan'ı yedek bırakabilir. İtalyan teknik adam, bir süredir formsuz olan milli futbolcuyu, Arsenal maçını düşünerek dinlendirmek istiyor.

FURKAN ÖZÇAL'I YAKINDAN İZLİYOR

Felipe Melo'nun cezasının sona ermesi ve Yekta'nın istekli futbolu, Cesare Prandelli'nin seçeneklerini artırıyor. Deneyimli teknik direktör, yaz kampından beri çalışkan oyunuyla dikkat çeken Furkan Özçal'ı da yakından izliyor.

ORTA SAHA YEKTA, MELO, DZEMAILI VE SNEIJDER

Orta sahayı Yekta, Melo, Dzemaili ve Sneijder'den oluşturmayı düşünen Prandelli, forveti Umut Bulut ile destekleyerek Bruma'yı ikinci yarı değerlendirmeyi planlıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Selçuk İnan, Sivasspor Maçına Yedek Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mertemir: bekle galatasaray anadolunun kralı SİVASSPOR GELİYOR fişinizi biz çekecez 5 10 Yanıtla
  • TACO: Kadro dışı yapmalıydı. . . 9 4 Yanıtla
  • şenol: Doğru olan yapılacak;kaç haftadır formsuz oynayan bi oyuncuyu ısrarla oynatmak(!) ne anlam ifade ediyo. . 4 0 Yanıtla

Advertisement