Selçuk Şahin: İsmail Kartal Bizim Guardiola'mız Olur - Son Dakika
Spor

Selçuk Şahin: İsmail Kartal Bizim Guardiola'mız Olur

Selçuk Şahin: İsmail Kartal Bizim Guardiola\'mız Olur

Fenerbahçe'nin ön liberosu Selçuk Şahin, takımın başına getirileceği konuşulan İsmail Kartal için, "Bizim Guardiola'mız olur." dedi, Aziz Yıldırım keyiflendi.

11.08.2014 11:53  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçeli futbolcuların Ersun Yanal'ın istifasından sonra takımın başında İsmail Kartal'ın kalması yönünde görüş belirttikleri öğrenildi. Ersun Yanal'ın istifasından sonra Başkan Aziz Yıldırım, takımın abileri Emre, Volkan, Kuyt, Mehmet Topuz, Selçuk ile bu sabah kahvaltıda bir araya gelerek hangi teknik adamı takımın başında görmek istediklerini sordu.

KUYT, MAARWIJK VE HOOIJDONK'A OLUMLU REFERANS OLDU

Başkan Yıldırım Dirk Kuyt'a, dün menajerler tarafından önerilen van Maarwijk, van Hooijdonk için değerlendirmelerini sordu. Kuyt'ın ikiliye olumlu referans olduğu bildirildi. İsmi ön plana çıkan Aykut Kocaman ismine Emre olumsuz fikir belirtirken, Volkan ise Kocaman'ın en doğru seçim olacağının altını kalın çizgilerle çizdi.

SELÇUK ŞAHİN: İSMAİL HOCA GUARDIOLA'MIZ OLUR

Fakat tüm futbolcuların ortak fikri ise İsmail Kartal'la yola devam etmenin kendileri için uygun olduğu yönünde oldu. Selçuk'un söylediği, "İsmail hoca bizim Guardiola'mız olur" sözleri ise Yıldırım'ın keyfini yerine getirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Selçuk Şahin: İsmail Kartal Bizim Guardiola'mız Olur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • can: bu fener hocasız gene şampiyon olur kim gelirse gelsin farketmez 13 5 Yanıtla
  • DİREKTÖR: FUTBOLCULARIN SEÇTİĞİ BİR TEKNİK DİREKTÖRLE ŞAMPİYON OLUNMAZ. FUTBOLCU İŞÇİDİR. KİM GELİRSE GELSİN FUTBOLCU ANTRENMANINI YAPACAK. GÖREVİNİ YAPACAK. ALDIĞI PARAYI HAK EDECEK. TEKNİK DİREKTÖR DE DEĞERLENDİRMESİNİ YAPARAK İLK 11 İ KURACAK. BİLEREK FUTBOL OYNAMAYAN FUTBOLCU HAİNDİR. 12 1 Yanıtla
  • serkan: ismail hocayla selçuğun arası iyi. . her maça 11 başlamak için takımı yakacak 12 0 Yanıtla
  • erfewrf: Selçukta Xavi olur gari puhaa haaaaaa 10 1 Yanıtla
  • TARAFTAR: fenerbahçe içinden bir kurban daha seçti. çok yakında ismaili de şutlarlar. 7 3 Yanıtla
  • remzi: yalakalığı bırak be selçuk yıllardır yeter artık git bırak ya ha gs lı sabri ha sen bide kemal vardı fenerde ondan kurtuldu insanlar bırakın gidin ya lütfen küfür ettirtmeyin kendinize 10 0 Yanıtla
  • ua55: etoo bitmiş ha kediymiş o kedi ersunun yanındaki. . ))) 3 0 Yanıtla

Advertisement