Selçuklu Belediyesi'nden Dört Okula Kütüphane - Son Dakika
Yerel

Selçuklu Belediyesi'nden Dört Okula Kütüphane

Selçuklu Belediyesi tarafından, 49.Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında, Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu, İsmail Hakkı Tonguç İmam-Hatip Ortaokulu, Adnan Hadiye Sürmegöz Ortaokulu ve TOKİ İlkokulu'na kütüphane kazandırıldı.

25.03.2013 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuklu Belediyesi tarafından, 49. Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında, Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu, İsmail Hakkı Tonguç İmam-Hatip Ortaokulu, Adnan Hadiye Sürmegöz Ortaokulu ve TOKİ İlkokulu'na kütüphane kazandırıldı.

Konya Vali Yardımcısı Sefa Çetin, Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu'ndaki törende yaptığı konuşmada, belediyelerin eğitim ve kültür alanında önemli hizmetler verdiklerini belirterek, "Selçuklu Belediyesi'nin eğitim alanında yaptığı hizmetleri hep birlikte izliyoruz. Eğitime olan çok ciddi katkılarından dolayı Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ediyorum" dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında ilçeye yeni kütüphaneler kazandıklarını belirterek, açılan kütüphanelerle birlikte toplam 11 kütüphaneyle ilçeye hizmet verdiklerini söyledi.

Kütüphanelerde, 110 bin kitap bulunduğunu, buradan 30 bin üyenin faydalandığını dile getiren Altay, açılan kütüphanelerle hem okulların kütüphane ihtiyaçlarını hem de belediye olarak mekansal sıkıntıları gidermiş olduklarını belirtti.

Törene, Konya Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Konya Müftüsü Şükrü Özbuğday, okul idarecileri, öğretmeler ve öğrenciler katıldı. - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Selçuklu Belediyesi'nden Dört Okula Kütüphane - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement