Selçuklu'da Kütüphaneler Hizmete Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Selçuklu'da Kütüphaneler Hizmete Devam Ediyor

Selçuklu\'da Kütüphaneler Hizmete Devam Ediyor

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Halk ve Çocuk Kütüphaneleri ile okullarda bulunan kütüphaneler yaz döneminde öğrencilere hizmet sunmaya devam ediyor.

17.07.2013 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Halk ve Çocuk Kütüphaneleri ile okullarda bulunan kütüphaneler yaz döneminde öğrencilere hizmet sunmaya devam ediyor.

Selçuklu Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 32 bin üyenin yararlandığı 12 kütüphanede toplam 120 bin kitap bulunduğu belirtilerek, "Günlük ortalama bin 500 kişinin yararlandığı kütüphanelerden ödünç kitap alınabilirken, ücretsiz internet erişimi de sağlanıyor. Tatil, kitap okumaya engel olmadığı gibi daha fazla kitap okunması için fırsat oluşturabilecek bir dönem. Ülkemizde kitap okuma alışkanlığı oldukça az. Bu seviyeyi yükseltmek için çocuklarımızın ve gençlerimizin kitaplarla tanıştırılması ve onlara bu alışkanlığın kazandırılması gerekiyor. Halk ve Çocuk Kütüphanelerimiz yaz döneminde de hemşehrilerimize hizmet etmeye devam ediyor. Kütüphanelerimizin hepsinde internet bağlantılı bilgisayarlarımız bulunuyor. Özellikle öğrencilerimizi inceleme ve araştırmalarına olanak sağlayan bu hizmetlerimizden faydalanmaya davet ediyoruz" denildi.

Selçuklu Belediyesi Halk ve Çocuk Kütüphaneleri; Dumlupınar Mahallesi, Rauf Orbay Mahallesi, Akşemsettin Mahallesi, Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi Bosna Hersek Mahallesi, Selçuklu Belediyesi Hizmet Binası Sosyal Tesisi ve Şeker'de bulunuyor. Ayrıca İsmail Hakkı Tonguç İmam Hatip Ortaokulu, Adnan Hadiye Sürmegöz Ortaokulu, Bosna Hersek Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu ve TOKİ İlkokulu'nda bulunan kütüphanelerden okuyucular hafta içi her gün 08.00-17.00 saatleri arasında yararlanabiliyor. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuklu'da Kütüphaneler Hizmete Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement