Selçuklu Kazım Özenç Seçen Orta Okulu Şampiyon - Son Dakika
Güncel

Selçuklu Kazım Özenç Seçen Orta Okulu Şampiyon

Selçuklu Kazım Özenç Seçen Orta Okulu Şampiyon

Yarışmalara katılan okullar önce üçerli gruplara ayrılmış, aralarında eleme yarışmaları yapılmış, turu geçen okullar "AY FİNALİ" olarak 6 lı şekilde yarıştılar.

28.02.2014 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyük şehir Belediyesi, Konya Milli Eğitim Müdürlüğü ve KONTV. İşbirliği ile düzenlenen orta okul 6. Sınıflar arası "HAYDİ BİL" adlı yarışma programı "AY FİNALİ" inde açık ara şampiyon olmuştur.

Yarışmalara katılan okullar önce üçerli gruplara ayrılmış, aralarında eleme yarışmaları yapılmış, turu geçen okullar "AY FİNALİ" olarak 6 lı şekilde yarıştılar. Ay finalinde:
1- Selçuklu kazım Özenç Seçen Orta Okulu 2-Selçuklu Mehmet Nuri Küçükköylü İmam Hatip Orta Okulu 3- Karatay isa Can Bezirci Orta Okulu 4- Meram Zafer Orta Okulu 5-Meram Aybahçe TOKİ Şehit Süleyman Ballan Orta Okulu 6-Karatay Ayşe Hüseyin Özkan Orta okulları 16 soruluk bilgi ve genel kültür yarışması ile 5 beş dakikalık mesaj içeren piyes alanında yarışmışlardır.

Selçuklu Kazım Özenç Seçen Orta Okulu "AY FİNALİNİ" 82,87 puanla, rakiplerine 15 puan fark atarak şampiyon bitirmiş ve göz doldurmuştur. Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa KOCA ve Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürü Nazmi TAŞOLUK un elinden kupa ve madalyasını almıştır.

Yarışma sonunda yarışmacı ve birinci olan "Selçuklu kazım Özenç Seçen Orta Okulu Müdürü Yaşar KAYA: Öncelikle bu yarışmayı düzenleyen başta Konya Büyükşehir Belediyemize, KONTV grubuna, Konya Milli Eğitim Müdürlüğüne organizasyon ekibi ve Jürisine teşekkür etmiş, Bu tür yarışmaların kazananı asıl Milletimiz ve Konya'mızdır. Her okul yarışmayı ciddiyetle ele almış, bölgesini başarı ile temsil etmiştir. Yarışmanın bir kazananı var ama kaybedeni yoktur. Bölgemize bir renk, aksiyon ve dinamizm kazandırmış, oluşan heyecan ortamı ile Konya mız şenlenmiştir. Bu yarışmada yarışan öğrencilerimizi tebrik ediyor bize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Yarışma ile görevli meslektaşları Ayşegül YILDIRIM ve İbrahim ŞİMŞEK e fedakârca hazırlıklarından dolayı minnettarlığını belirtmiştir."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selçuklu Kazım Özenç Seçen Orta Okulu Şampiyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement