Selda Bağcan'dan HDP'ye Çağrı - Son Dakika
Güncel

Selda Bağcan'dan HDP'ye Çağrı

Türk halk müziği sanatçısı Selda Bağcan, "HDP'nin PKK ile arasına mesafe koyması lazım." dedi.

02.09.2015 09:24  Güncelleme: 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CNN TÜRK'te Mirgün Cabas'ın sunduğu 'Her Şey' programına konuk olan sanatçı Selda Bağcan, son günlerde yaşanan terör olaylarını değerlendirdi.

"O PARTİNİN AKLINI BAŞINA ALMASI LAZIM"

"Bizim ülkemizde iç savaş yok, terör var." diyen Bağcan şunları söyledi, "Her gün bir şehit haberi gelmesi çok üzücü. Terör örgütü tekrar silaha sarıldı. Bu da manalı. Bütün mesele HDP'yi barajın altına itmek. Halbuki onun barajın üstünde olması lazım. Diyalog kurabileceğiniz Kürtler olması lazım. O partinin kıymetini bilmek lazım. O partinin de aklını başına toplayıp PKK ile arasına mesafe koyması lazım."

Selda Bağcan\'dan HDP\'ye Çağrı

Son Dakika Güncel Selda Bağcan'dan HDP'ye Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (69)

  • ERBAA: YASIM 45 YEMİN OLSUN,HAYATIMDA GORDUGUM EN İYİ PARTİ ...AKP ..DİR..ÇÜNKÜ 80 YILDA YAPİLMİYANLARİ 10 YILDA YAPTI.. NELER YAPTI NELER ,SAYMAKLA BİTMEZ...SOL PARTİLERİN DİKİLİ BİR AĞACI BİLE YOK... SOLDAN UZAK DUR VATANDAŞ... SOL UĞURSUZDUR,CENABETDİR,BEYNAMAZDİR,HAİNDİR,SARAPCİDİR,ESRARCİDİR..İSLAM DÜŞMANIDIR.... HAİN SEVİCİDİR... 97 18 Yanıtla
  • seda_42: Oldum olası hiç sevmem bu kadını 46 26 Yanıtla
  • mhpli: hdp daha ne yapsın her gün meydanlarda şiddete karşı olduğunu veçatışmazlık ortamının olması gerektiğini söylüyor 37 34 Yanıtla
  • ordulu deli: La bu kari gitsin hainlete karilik yapsin ne konusuyo bunlar gibilerin turkiyede isi yok 42 16 Yanıtla
  • pas: Kahrolsun pkk. Ne Mutlu Türküm Diyene. 24 9 Yanıtla
  • HASSO: DOGRU KAPIDAN BAKMIŞ SELDA BAGCAN 25 6 Yanıtla
  • Governance: kadinin türk halkini sevmedigi 100% ortada... bir de türk halk müzügü sanatcisi olucak.....o elinde tutdugun devlet bayragi var ya onu hdp-liler kürdistan bayragi ile evez edecekler eger onlar iktidar olsalar? biliyonmu kukla kafali kari sana fark etmez dimi yarin ermeni kohum akrabanla ele ele verdikden sonra küfür yaparsin da sonra ...seni var ya ermeni suratli kariiiiiiiiiiiiiiii 11 18 Yanıtla
  • Governance: kaca satin aldilarlan seni??????? 12 16 Yanıtla
  • Satılmışlar: Son 1 senedir bazı sanatçıların ne MAL oldukları belli oldu Gündemde kalmak için boş boş konuşurlar anca 14 13 Yanıtla
  • angaralı : hdp pkknın ta kendisidir mesafeymiş 20 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.

  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, e-Okul üzerinden okul veri randevu işlemini hayata geçirdiklerini açıkladı
    18:45 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, e-Okul üzerinden okul veri randevu işlemini hayata geçirdiklerini açıkladı

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır'da yaptığı konuşmada, velilerin okula girmesini istemediklerini ve bu konuda e-Okul üzerinden randevu sistemi kurduklarını belirtti. Ayrıca, öğretmen sayısının arttığını ve eğitim öğretim kalitesinin önemli olduğunu vurguladı. Bakan Tekin, Milli Eğitim Şurası ile ilgili yapılan yanlış anlaşılmayı düzeltti ve seçimlerden sonraki günü idari tatil ilan ettiklerini açıkladı.

  • Edremit'te boş bir evde çıkan yangın söndürüldü
    18:45 Edremit'te boş bir evde çıkan yangın söndürüldü

    Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı kırsal Çıkrıkçı Mahallesi'nde kullanılmayan bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ve jandarma ekipleri, kısa sürede müdahalede bulunarak yangını kontrol altına aldı. Ancak yangın sonucunda tek katlı ev kullanılamaz hale geldi.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.


Advertisement