Selde Kayan Kamyon Eve Çarptı Evdeki Kadın Sel Suyuna Kapılıp Öldü - Son Dakika
Güncel

Selde Kayan Kamyon Eve Çarptı Evdeki Kadın Sel Suyuna Kapılıp Öldü

Sakarya'da dün yaşanan sağanak yağışta Karadere'nin taşması sonucu oluşan selde kayan kamyon eve çarptı. Evdeki engelli bir kadın sulara teslim oldu ve can verdi.

24.06.2015 01:26  Güncelleme: 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da dün yaşanan sağanak yağışta Karadere'nin taşması sonucu meydana gelen selde kayan kamyon eve çarptı. Evdeki engelli bir kadın sulara teslim oldu ve can verdi.

KARADERE TAŞTI

Kent genelinde öğle saatlerinde başlayan sağanak şiddetini giderek artırması sonucu birçok evi su bastı, caddeler suyla doldu. Serdivan ilçesi Aşağıdereköy Mahallesi'nde bulunan Karadere de taştı.

KAMYON EVE ÇARPTI VE...

Taşkınla oluşan selde kayan kamyon, bir eve çarptı. Bu sırada evde bulunan Gülderen Altınbudak (38) kayboldu. Jandarma, AFAD, AKUT ekipleriyle köylüler, Altınbudak'ı bulmak için dere boyunca arama yaptı.

3 KİLOMETRE UZAKTA BULUNDU

Altınbudak'ın cesedi, kaybolduğu yerden 3 kilometre uzaklıkta bulundu. Engelli olduğu öğrenilen Altınbudak'ın çarpmanın etkisiyle küçük kızıyla sel sularına kapıldığı, küçük kızını eve çarpan aracın üzerinde kalmayı başardığı öğrenildi. Öte yandan, Aşağıdereköy Mahallesi'nde birçok evi su bastığı, sokakların çamur ve ağaç parçalarıyla kapandığı bildirildi.

Selde Kayan Kamyon Eve Çarptı Evdeki Kadın Sel Suyuna Kapılıp Öldü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Selde Kayan Kamyon Eve Çarptı Evdeki Kadın Sel Suyuna Kapılıp Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement