Sele Kapılan Engelli Kadın Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Sele Kapılan Engelli Kadın Hayatını Kaybetti

Sakarya'da sel nedeniyle araçların sürüklendiği D-100 karayolu çift yönlü ulaşıma kapandı. Sel suyuna kapılarak kaybolan engelli Gülderen Altunburak hayatını kaybetti.

23.06.2015 21:55  Güncelleme: 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da sağanağın ardından oluşan sel nedeniyle araçların sürüklendiği D-100 karayolunun Sakarya- Kocaeli bölümü, Eşme mevkisinde çift yönlü ulaşıma kapandı. Engelli olduğu öğrenilen Gülderen Altunburak isimli kadın da sel sularına kapılarak can verdi.

ARAÇLAR SÜRÜKLENDİ, YOL ULAŞIMA KAPANDI

Yağışın ardından oluşan sel nedeniyle çok sayıda araç ve yük paleti sürüklendi. Araçlar ve selin getirdiği palet gibi malzemelerin birikmesi nedeniyle yol çift yönlü ulaşıma kapandı. Karayolları ve belediye ekipleri, araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesine çalışıyor.

EVİNDEN 2 KİLOMETRE UZAKLIKTA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Sakarya ve çevresinde öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış sonrasında kamyonun çarpıp hasar verdiği evde sel suyuna kapılarak kaybolan 38 yaşındaki Gülderen Altunburak hayatını kaybetti. Engelli olduğu öğrenilen Altunburak'ın cesedi 2 kilometre uzaklıkta Karadere'de AFAD ekibi tarafından bulundu. Gülderen Altunburak'ın cesedi ailesine teslim edildi.

Sele Kapılan Engelli Kadın Hayatını Kaybetti

Son Dakika Güncel Sele Kapılan Engelli Kadın Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mazlum yurtsever: cok uzuldum caresiz merhum bayan malum boylesi durumlarda can vermesi sehitlik mertebesindedir merhumun mekani cennet olsun allah rahmet etsin 3 0 Yanıtla
  • Sakaryalı: Allah rahmet eylesin 0 0 Yanıtla
  • Mardinli: Yazik 0 0 Yanıtla

Advertisement