Selen Uçer Siyasete Soyunursa! - Son Dakika
Güncel

Selen Uçer Siyasete Soyunursa!

"Poz"da, hayatını tek bir erkeğe adamış, kendine ait hiçbir kimliği olmayan ama bir taraftan siyasete atılmaya hazırlanan saygın, masum eş Fazilet karakterine hayat veriyor.

21.11.2014 08:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gözünün önünde şekillenen hiçbir şeyi görmeyen ya da görmek istemeyen Fazilet'i ustalıkla sahneye taşıyan başarılı oyuncu Selen Uçer'e "Poz"da, Esra Dermancıoğlu, Gülce Oral ve Banu Çiçek Barutçugil eşlik ediyor.

Ahlak kavramının masaya yatırıldığı oyun, 24 Kasım 2014, Pazartesi akşamı saat 20.30'da, İkincikat Tiyatro/ Karaköy'de.

Bugüne kadar yer aldığı projelerde oyunculuğuyla kendisinden sıkça söz ettiren Selen Uçer, bu kez Fazilet karakteriyle karşımıza çıkıyor. Uçer, toplumda saygın bir yeri olan aydın gazeteci Rıdvan Kahraman'ın eşi Fazilet karakterini canlandırdığı "Poz"da; kocasının gölgesinde yıllarca yaşamış, başı dik, akıllı ama bir o kadar da sindirilmiş, kendi kararlarını vermekte zorlanan "kutsal dul eş"i büyük bir ustalıkla sahneye taşıyor. Yıllarca saygın kahramanın saygın eşi rolünü başarıyla oynayan Fazilet, ölen kocasının yasının ardından onun demokrasi mücadelesini sürdürmek için de siyasete atılmaya karar verir. Tam seçim kampanyası sırasında Rıdvan'ın hayatıyla ilgili bir belgesel çekimi teklifi gelince de memnuniyetle kabul eder ve bu belgesel çekimi sırasında bütün gerçekler tüm çıplaklığıyla masaya yatar.

Konu başlıklarına seyircilerin karar verdiği, sanatçıların, ne yazacağı, ne yöneteceği ve ne oynayacağı kura ile belirlenen #YarınınOyunları projesinin ikinci oyunu olan "Poz"'un; senaryosu Deniz Madanoğlu'na, yönetmenliği ve ışık tasarımı Sami Berat Marçalı'ya, dekor tasarımı Elif Sönmez Horozoğlu'na, kostüm tasarımı ise Hakan Akkaya'ya ait.

İkincikat Tiyatro tarafından sahnelenen, Hakan Akkaya, Life Is Film ve Yves Rocher'in sponsor olduğu "Poz", 24 Kasım 2014, Pazartesi akşamı saat 20:30'da İkincikat Tiyatro/Karaköy'de.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selen Uçer Siyasete Soyunursa! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement