Selendi'de Ankaralı Yasemin Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Selendi'de Ankaralı Yasemin Coşkusu

Selendi\'de Ankaralı Yasemin Coşkusu

Selendi'de bu yıl 3.sü düzenlenen 'Selendililer Günü'nde sahne alan Ankaralı Yasemin, söylediği hareketli Ankara Türküleri ile dinleyenleri coşturdu.

01.09.2014 11:01  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selendi ilçesinde bu yıl 3.'sü düzenlenen 'Selendililer Günü'nde sahne alan Ankaralı Yasemin, söylediği hareketli Ankara Türküleri ile dinleyenleri coşturdu.

Yurdun değişik bölgelerinde ikamet eden Selendililer için düzenlenen Selendililer Günü'ne Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Zeki Kayda, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Garnizon Komutanı Üsteğmen Mustafa Akpınar, Manisa, İzmir, Salihli, Uşak ve Kula'daki Selendililer Dernekleri başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşların temsilciler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 3 Eylül Stadı'nda düzenlenen konser öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Savaş, programın düzenlenmesine katkı veren Selendililer derneklerinin yöneticilerine ve katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "27 Martta ziyarete geldiğimiz Selendi'de söz vermiştik; hizmete Manisa'nın en doğusundan başlayacağız demiştik. Seçim bitti, hizmete Selendi'den başladık. Bugün sizlere bir müjde daha veriyoruz, Nurullah Başkan'ımla görüştük gençlerin faydalanacağı bir gençlik merkezi yapacağız. Katı atık bertaraf tesisi için çalışma yapacağız. Bunları yapmak bizim boynumuzun borcu." dedi.

Konuşmaların ardından Manisa Belediyesi Konservatuvarı Pop Müzik Topluluğu tarafından konser verildi. İlçe genelinde TEOG ve LYS sınavlarında başarı gösteren öğrencilere Başkan Nurullah Savaş tarafından çeşitli hediyeler verildi. Ardından Çortak Mahallesi orta oyunu, Satılmış Mahallesi Yaren ekibi gösterilerini sunduktan sonra sevilen sanatçı Ankaralı Yasemin sahne aldı. Birbirinden güzel Ankara türkülerini söyleyen Yasemin, ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Başkan Nurullah Savaş konserin ardından Ankaralı Yasemin'e çiçek ve plaket verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi'de Ankaralı Yasemin Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement