Selendi'de İlaçlama Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Selendi'de İlaçlama Devam Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler haşereyle mücadele noktasında çalışmalarını ara vermeden devam ettiriyor.

21.07.2016 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşlara daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir çevre sunmak amacıyla gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Selendi'de çöp konteynırları, yeşil alanlar ve gübrelik alanlarda ilaçlama yapılıyor.

Bu doğrultuda Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Selendi ilçe genelinde de çalışmalarına son sürat devam ediyor. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla vatandaşlarımıza daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre sunmak amacıyla çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Selendi ilçemizde de çöp konteynırları ve gübrelik alanlarda kalıcı uygulama yapılıyor. Ayrıca yeşil alanlarda da ilaçlama çalışmalarına devam ettiriliyor. Bunun dışında ilçede karasinek popülasyonunun azaltılması amacıyla tüm parklara karasinek tuzağı yerleştiriliyor" dedi.

Çalışmalar Devam Edecek

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı olarak yapılan ilaçlamalarla yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmenin mücadelesini verdiklerini dile getiren Daire Başkanı Aykurt, halk sağlığı için gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarının bundan sonraki süreçte de aralıksız devam ettirileceği bilgisini verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selendi'de İlaçlama Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement