Selendi'de, Öğrencilerin Güvenliği Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

Selendi'de, Öğrencilerin Güvenliği Masaya Yatırıldı

Selendi\'de, Öğrencilerin Güvenliği Masaya Yatırıldı

Selendi İlçe Emniyet Amirliği’nin düzenlediği toplantıda bir araya gelen Emniyet mensupları ile okul müdürleri, yeni eğitim ve öğretim yılına ilişkin planlanan güvenlik önlemleri üzerine değerlendirme yaptılar.

16.09.2014 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selendi İlçe Emniyet Amirliği'nin düzenlediği toplantıda bir araya gelen Emniyet mensupları ile okul müdürleri, yeni eğitim ve öğretim yılına ilişkin planlanan güvenlik önlemleri üzerine değerlendirme yaptılar.

Selendi Kaymakamlığı'nda düzenlenen toplantıya İlçe Emniyet Amiri Mehmet Aslan'ın yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Tokkaş, şube müdürleri Hasan Karakuş ve Ali Dağdelen ile okul müdürleri katıldı. Toplantıda konuşan Emniyet Amiri Mehmet Aslan, eğitim ve öğretim çağındaki çocukların güvenliğinin her şeyden önce geldiğini belirterek, ailelerinin endişeye kapılmadan çocuklarını huzurla okullara gönderebilmesi, gerek trafik kuralları açısından, gerek şiddet, uyuşturucu gibi tehlikelerden uzak bir şekilde çocukların eğitimlerini sürdürebilmesi için gereken tüm tedbirlerin alındığını belirtti. Aslan ayrıca, Büyükşehir Yasası ile trafikte yapılan değişiklikler hakkında bilgiler verdi. Aslan, her okulda acil durumlarda bilgi almak için okul irtibat görevlileri belirlenmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Tokkaş ise, önceki eğitim ve öğretim yılının sorunsuz bir şekilde tamamlanması sebebiyle emniyet personeline teşekkür etti. 2014-2015 eğitim-öğretim yılının da yine aynı şekilde birlikte uyum ve koordinasyon içerisinde sorunsuz şekilde tamamlanması dileğinde bulundu. Özellikle okul servislerinin kontrollerinin birlikte yapılması, tehlike arz eden bazı bölgelerde polis ekiplerinin daha sık dolaşması, okul idarecilerinin de öğrencileri bu doğrultuda uyarmaları ve seminerlerle bilgilendirme yapmaları gerektiği konusunda düşüncelerini paylaştı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi'de, Öğrencilerin Güvenliği Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement