Selendi de Polis Haftası Kutlandı. - Son Dakika
Yerel

Selendi de Polis Haftası Kutlandı.

Selendi de Polis Haftası Kutlandı.

Manisa’nın Selendi ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıl dönümü, törenlerle kutlandı.

10.04.2015 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Selendi ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü, törenlerle kutlandı.

Selendi ilçesinde kutlamalar, çelenklerin sunulmasıyla başladı. Törene, Garnizon Komutanı Üsteğmen Mustafa Akpınar, Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Emniyet Amiri Mehmet Aslan, siyasi parti teşkilat Başkanları, daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Emniyet Mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Törende günün anlam ve önemini ifade eden bir konuşmayı yapan Selendi İlçe Emniyet Amiri Mehmet Aslan, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Türk Polis Teşkilatı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içerisindedir. 10 Nisan 1845 yılından beri vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, toplumun huzur ve düzenini, hukukun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri bu güne kadar en iyi şekilde yerine getirmiş olup, bundan sonrada aynı azim ve kararlılıkla yoluna devam edecektir diyerek, Atatürk'ün açtığı çağdaş uygarlığın aydınlık yolunda, ülkesine, milletine, bayrağına, yürekten bağlı devletin kolluk güçleri olarak, anayasal, hürriyetçi ve demokratik ve laik düzeni meşru kuralları içinde yaşatmak için gece gündüz çalışıyoruz.

Konuşmaların ardından tebrikleri kabul eden polis memurları, katılımcılara lokma ikramında bulundu. Program, merkez çarşı cami'inde Cuma namazından önce şehit polisler için okutulan Kuran-ı Kerimin ardından sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi de Polis Haftası Kutlandı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement