Selendi'nin İlk Gözlük Dükkanı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Selendi'nin İlk Gözlük Dükkanı Açıldı

Selendi\'nin İlk Gözlük Dükkanı Açıldı

1954 yılında ilçe olan Manisa’nın Selendi ilçesinde ilk kez bir gözlük dükkanı açıldı.

04.06.2016 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1954 yılında ilçe olan Manisa'nın Selendi ilçesinde ilk kez bir gözlük dükkanı açıldı. Yıllardır gözlük almak için çevre il ve ilçelere giden Selendililer artık gözlüklerini kendi ilçelerinden alacak.

Manisa'nın Selendi ilçesinin ilk gözlükçü dükkanı olma özelliğini taşıyan Murat Optik sade bir törenle hizmete açıldı. İlçede eksikliği hissedilen ve şimdiye kadar çevre il ve ilçelere gitmek zorunda kalan Selendililer artık gözlüklerini kendi ilçelerinden alabilecek.

Optisyen N. Murat Köse tarafından Şerefiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No 41/C'de hizmete başlayan Murat Optik'in açılışına AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Belediye Meclis üyesi Sadettin Gökdeniz ve vatandaşlar katıldı. Dualar eşliğinde açılan işyeri ilçe halkının da ilgisini çekti.

Vatandaşlar ilçede yaşayanların en büyük eksikliğini giderdiği için işyeri sahibi sahibi Murat Köse'ye teşekkür etti.

İşyeri sahibi olan optisyen Nurullah Murat Köse yaptığı açıklamada, "İlçemize ilk defa açarak hizmete sunduğumuz işyerinin hayırlı olmasını diliyorum. Kaliteli ve uygun fiyat ile ve her türlü Sosyal Güvenlik Kurumu ve tüm resmi kurum reçeteleri yapılacak. Renkli ve numaralı lens ve lens solüsyonu satışları ile renkli güneş gözlüğü satışımız yapılacak. İlçe halkımıza en iyiyi en kaliteli hizmeti sunmak istiyoruz. Tüm gözlük çeşitlerimiz ve markalar işyerimizde bulunacak." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi'nin İlk Gözlük Dükkanı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement