Selendili Badmintoncular Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Selendili Badmintoncular Türkiye Şampiyonu Oldu

Selendili Badmintoncular Türkiye Şampiyonu Oldu

Selendi Belediyespor’un minik kızlar Badminton takımı Ankara Sincan’da düzenlenen 9-11 yaş altı Badminton Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarıya imza attı.

06.12.2016 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selendi Belediye spor'un minik kızlar Badminton takımı Ankara Sincan'da düzenlenen 9-11 yaş altı Badminton Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarıya imza attı. Türkiye Şampiyonu olan minik badmintoncular ilçede coşkuyla karşılandı.

Ankara Sincan'da 1- 5 Aralık tarihleri arasında 5 gün devam Türkiye Şampiyonasına katılan sporculardan Minik Kızlarda Ravza Bodur tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Yine Ravza Bodur ile Tuğçe Damar çift kızlarda Türkiye 2'ncisi olarak gümüş madalya ile ilçeye döndü. Tek erkeklerde Mehmet Koçdemir de Türkiye 3'üncüsü olarak bronz madalya kazandı. Türkiye Şampiyonu olarak ilçeye dönen minik badmintoncular Selendi'de çiçeklerle karşılanarak konvoy halinde şehir turu attı.

Selendi girişindeki Demokrasi Meydanında Selendi Belediye Başkan yardımcısı Aşkın Akkoç, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Büyükşehir Selendi Koordinatörü İbrahim Kara, Belediye Meclis üyeleri, Selendi Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ertuğrul, sporcuların aileleri ve yüzlerce Selendili tarafından karşılanan sporcuların mutluluğu gözlerden kaçmadı. Tebrikleri kabul eden sporculara çiçekler verilirken, Okan ve Zeliha Demir çifti tarafından hazırlanan sporcuların başarısı ilçe halkına büyük bir gurur yaşattı.

"Düzenli ve disiplinli çalışma başarıyı getirdi"

Selendi'de 10 yıl önce spor salonu olmadığından dolayı diğer ilçe salonlarında hazırlanarak Badminton sporunu bugünlere getiren ve 3 çocuklarını spor salonlarında büyüten takımın hocaları Okan Demir ve Zeliha Demir çifti sporcularının elde ettiği başarının kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini söyledi. Okan Demir, "Sporcularımızı tebrik ediyoruz göğsümüzü kabarttılar. Bizleri yalnız bırakmayan Selendi halkımıza teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz düzenli ve disiplinli çalışmamız başarıyı getirdi." dedi.

Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atan sporcular Ravza Bodur, Tuğçe Damar ve Mehmet Koçdemir de başarılarının tesadüfi olmadığını düzenli çalışmaya bağlı olduğunu belirtti. Türkiye Şampiyonu Ravza Bodur, "Başarılarımız tesadüf değil. Çalışmamızın eseri. Bize bu sporu sevdiren ve bugün Türkiye'nin şampiyonu olarak ilçeye dönmemizi sağlayan Hocalarımız Zeliha ve Okan Demir çiftine ve bize her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanı Nurullah Savaş'a teşekkür ediyoruz. Manisa'yı ve Selendi ilçemizi en iyi şekilde temsil ettik." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Nurullah Savaş ise, "Genç sporcularımız ve değerli hocalarımız bir kez daha bizi gururlandırarak ulaşılması zor olan ama bizim güvenimizin tam ve tek beklentimiz olan Türkiye Şampiyonluğu ile ilçemize döndü. Bizleri gururlandırdıkları, ilçemizin adını her zaman spor alanında duyurdukları, özveriyle çalışmalarına yılmadan, pes etmeden devam ettikleri için başta çok değerli öğretmenlerimiz ve hocalarımız Zeliha Demir ve Okan Demir'e, bütün sporcu evlatlarımıza, çok değerli ailelerine teker teker bu başarılar için şükranlarımı sunuyorum." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendili Badmintoncular Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement