Selendili Hayırsever Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Selendili Hayırsever Son Yolculuğuna Uğurlandı

Selendili Hayırsever Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kayalar Şirketler Grubu kurucularından hayırsever işadamı Mustafa Kaya kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

04.07.2016 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayalar Şirketler Grubu kurucularından hayırsever işadamı Mustafa Kaya kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 105 yaşında hayatını kaybeden Kaya'nın cenazesi Manisa'nın Selendi ilçesinde toprağa verildi.

Selendi'ye yaptığı hayırlar ile adından söz ettiren, Selendi Belediye Eski Başkanlarından Muharrem Kaya, Yunus Kaya, Hüseyin Ali Kaya, Ahmet Kaya ile Metin Kaya ve Ayşe Yılmaz'ın babaları olan 6 çocuk babası 105 yaşındaki Hacı Mustafa Kaya yoğun katılımın gerçekleştiği cenaze töreni ile son yolculuğa uğurlandı.

Dün Akşam saatlerinde Hayata gözlerini yuman Hacı Mustafa Kaya için Selendi merkez eski camide cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay, Alim Tunç, Selendi Kaymakamı Hakan Güner, Siirt Şirvan'a tayini çıkan Garnizon Komutanı Üsteğmen Mustafa Akpınar, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, AK Parti Selendi ilçe Başkanı Muharrem Sezer, CHP İlçe Başkanı Adem Korkmaz, MHP İlçe Başkanı Salim Çıplak, Uşak Selendililer Derneği Başkanı Ramazan Dumlupınar, Daire Müdürleri, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları başkanları ve yöneticileri, vakıf ve dernek başkanları, muhtarlar ile sevenleri ve ailesi katıldı.

Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Mustafa Kaya sevenlerinin gözyaşları arasında Akçakertil Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Törenin ardından Muharrem Kaya, Hüseyin Ali Kaya, Ahmet Kaya, Yunus Kaya ve Metin Kaya, taziyeleri kabul etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendili Hayırsever Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement