Selim Yağcı: "Demokratik sistemde bundan sonra hiçbir şey paralel olmayacak" - - Son Dakika
Politika

Selim Yağcı: "Demokratik sistemde bundan sonra hiçbir şey paralel olmayacak" -

Selim Yağcı: "Demokratik sistemde bundan sonra hiçbir şey paralel olmayacak" -

Bilecik'te resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığını 3. dönem kazanan AK Parti adayı Selim Yağcı, "Demokratik sistemde bundan sonra hiçbir şey paralel olmayacak.

31.03.2014 04:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığını 3. dönem kazanan AK Parti adayı Selim Yağcı, "Demokratik sistemde bundan sonra hiçbir şey paralel olmayacak. Her şeyin bir hedefi, kesiştiği nokta vardır. O da hakkın istediği noktadır'' dedi.

Yağcı, resmi olmayan sonuçların açıklanmasının ardından, partililerle düzenlediği konvoyun ardından Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitaben yaptığı konuşmada, kendisine 3 kez üst üste belediye başkanlığı görevini verdikleri için teşekkür etti.

Biecik'i , "marka şehir" yapmak için karar verdiklerini ifade eden Yağcı, şöyle konuştu:

"Hep diyordum, 'İstikrar sürsün Bilecik büyüsün'. Bilecik'te gerçekten güzel bir seçim atmosferi yaşadık. Ben demokrasinin gelişmesi noktasında, şehrimizin gelişmesi noktasında bulunan diğer siyasi partilerin adaylarını ve çalışanlarını canı gönülden kutluyorum. Hep şunu söylemiştim, kimin gönlünde Bilecik sevgisi, Bilecik sevdası varsa Allah ona nasip etsin diye. Demokratik sistemde bundan sonra hiçbir şey paralel olmayacak. Her şeyin bir hedefi, kesiştiği nokta vardır. O da hakkın istediği noktadır."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Selim Yağcı: 'Demokratik sistemde bundan sonra hiçbir şey paralel olmayacak' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement