Selvi'den Yiğit Bulut ve Ethem Sancak'a: Erdoğan'ı İlk Terk Edecek Bunlar - Son Dakika
Güncel

Selvi'den Yiğit Bulut ve Ethem Sancak'a: Erdoğan'ı İlk Terk Edecek Bunlar

Yeni Şafak yazarı Selvi, "Erdoğan'ı tanıdıkça aşık oldum" diyen Ethem Sancak ile "İki silahım yüzlerce mermim var" diyen Yiğit Bulut'a tepki gösterdi.

25.05.2015 10:17  Güncelleme: 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hükümete yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi, "Erdoğan'ı tanıdıkça aşık oldum" diyen Star Medya Grubu Başkanı Ethem Sancak ve "İki silahım yüzlerce mermim var, ben ölmeden kimse Erdoğan'a dokunamaz" açıklaması ile tartışmaya yol açan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ekonomiden sorumlu başdanışmanı Yiğit Bulut'a tepki gösterdi.

"ERDOĞAN'I İLK TERK EDECEK OLANLAR DA BUNLAR"

"Evet iki tabanca var. Ama namluları Erdoğan'a çevrilmiş durumda. Ayağı tökezlediğinde Erdoğan'ı ilk terk edecek olanlar da bunlardır" diyen Selvi, "Özal'da, Çiller'de görmedik mi? Yeni efendiler bulunca sırtından hançerlediler. Menderes, Yassıada'da soyadını verdiği Ethem Menderes'in günlüklerinden yargılandı."

"ERDOĞAN DA, DAVUTOĞLU DA BU ÜLKE İÇİN GEREKLİ, UYARAYIM İSTEDİM"

"Erdoğan da, AK Parti de, Davutoğlu da bu ülke için gerekli. Lütfen küçük menfaatleriniz uğruna Erdoğan'a kıymayın efendiler! Yarın geç olmadan uyarayım istedim." ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ'NİN, SEÇMENİYLE GÖNÜL KÖPRÜLERİNDE BİR SORUN VAR"

Selvi, 7 Haziran'da alacağı oy oranı seçimde kilit rol oynayacak olan HDP'nin barajı aşıp aşamayacağına ilişkin olarak ise, "Son araştırmalar ve sahadaki gözlemler HDP'nin barajı aştığı yönünde" dedi. Selvi, şöyle devam etti:

"AK Parti, tüp geçitle denizin altından Boğaz'ın iki yakasını bir birine bağlamayı başardı. Ama görünen o ki seçmenlerinin bir bölümüyle gönül köprülerinde bir sorun var."

Selvi\'den Yiğit Bulut ve Ethem Sancak\'a: Erdoğan\'ı İlk Terk Edecek Bunlar
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Selvi'den Yiğit Bulut ve Ethem Sancak'a: Erdoğan'ı İlk Terk Edecek Bunlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (68)

  • rasim rasim: Ulan yiğit bulut rahmetli babanın kemikleri sizliyor utan utan ne bukadar yalakalık 78 2 Yanıtla
  • ali: Kardeşlerim biraz sağlıklı düşünün lütfen hepimiz elimizi vicdanimiza koyalım 13 yılda ak partinin yaptıklarını bir gözden geçirelim ve oylarimiz i lütfen ak partiye verelim.sevgiler 12 31 Yanıtla
  • CAFER KARAGÖZ: NUMAN KURTULUŞ, YİĞİT BULUT, METİN METİNER...BUNLAR DÖNEKLİKTE MAHŞERİN ÜÇ ATLISIDIR.. 32 4 Yanıtla
  • mahmut: evet ak partide gonul kirikligi olan yuzbinlerce insan var parti için yillarca kapi kapi dava için çalistilar,sonra ne oldu partimize sabah aksam hakaret eden insanlari yonetici yaptilar teskilatlari teslim ettiler,partiye kendi eslerini çocuklarini uye yapamayan insanlari baskan yaptilar,ihale kovalamaya basladilar,gonul kirikliginin ana sebepi bu,bu insanlar ak partiye bundan sonra oy vermez. 33 3 Yanıtla
  • ESKİAKPLİLER: TÜRKİYENİN EN AZ YÜZDE 60 ŞI AKP DEN NEFRET EDİYOR. 22 7 Yanıtla
  • KÜRDÜMOYUMAKPYE: BEN BİR KÜRT VE VATANINI SEVEN BİRİ OLARAK AKP DE SADECE HAYIR GÖRDÜM. ALLAH RAZI OLSUN KÜRTÇE KONUŞMANIN BİLE YASAK OLDUĞU GÜNLERDE NERELERE GELDİK. BEN YEDİĞİM TABAĞA PİSLEMEM. OYUM AKP YE. 10 17 Yanıtla
  • TURAN: NEDEN AKP....ÇÜNKÜ DİĞERLERİ KONUŞUR AKP YAPAR..SEKSEN YİLDA YAPİLMİYANLAR ON YİLDA YAPİLDİ..GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ... MANTİK BUNU GEREKTİRİYOR.. CHP ALEVİ,ERMENİ PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMEDİ... CHP PLAJLARİN,CİBLAKLARİN PARTİSİDİR...CHP AYYAŞ LARİN PARTİSİDİR....HDP PKK PARTİSİ ...POLİSİMİZİ,ASKERİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...BU İKİ PARTİ DİNİ,KİTABİ,BAYRAĞI SEVMEZLER..TÜRK DÜŞMANLARI BU İKİ PARTİYİ DESTEKLİYOR NEDEN ACABA...KOYU MHP LİYİM AMA MHP İKTİDAR OLAMAZ,KEŞKE OLSA...AKLİN YOLU BİR ONUN İÇİN OYLAR AKP YE.. BEN TÜRKÜM BEN MÜSLÜMANİM DİYEN BUNLARA ASLA OY VERMEZ..LÜTFEN CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ UYARALİM...BİZİM İNSANİMİZ SAFDİR...... 10 16 Yanıtla
  • Hdp kurt amed: Yigit bey ne kadar cok kilo almissiniz ya hu, iyi yiyorsunuz vallahi 23 1 Yanıtla
  • CEMİL MARAŞLI: PADİŞAHHHH GİDİCİ......HABERİNİZ OLSUNNNN..OLSUN! 16 7 Yanıtla
  • ayna: YALAKALAR ARASI SAVAŞ DERLER BUNA 23 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement