Selvi Kılıçdaroğlu Sinop'ta - Son Dakika
Politika

Selvi Kılıçdaroğlu Sinop'ta

Selvi Kılıçdaroğlu Sinop\'ta

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu bir dizi ziyaret için Sinop'a gitti.

04.08.2014 14:31  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu bir dizi ziyaret için Sinop'a geldi.

Ankara'dan yola çıkan Kılıçdaroğlu saat 11.00'de Sinop'a geldi. İlk olarak Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül'ü makamında ziyaret etti, daha sonra kadınlar pazarına giderek esnafa ziyarette bulundu. Selvi Kılıçdaroğlu'na CHP Grup Başkanvekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay, CHP Kadın Kolları Başkanı Hilal Dokuzcan, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül ve partililer eşlik etti.

Ziyaret esnasında Selvi Kılıçdaroğlu, Sinop'un çevre köylerinden gelen ve mahsullerini satan köylü esnafı ile sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Ziyaret sonrası açıklama yapan Selvi Kılıçdaroğlu, "Sinop'ta gördüğüm şeyler çok güzel, insanlar kendi ürünlerini satıyor. Esnafın bolca para kazanmasını istiyorum ama bunda biraz tereddütlüyüm, ürettiklerinin hepsini satabiliyorlar mı? Bu biraz da Türkiye'nin sorunu. Sinop'a yeni geldim insanları tanıyacağım, konuşacağım güzel geçeceğini umuyorum" dedi.

CHP Kadın Kolları Başkanı Hilal Dokuzcan ise şunları söyledi:

"CHP Kadın Kolları olarak Türkiye'nin her yerinde seçim çalışmaları için alandayız. Sinop'ta oldukça güzel bir hava var, Batı Karadeniz programı içerisinde buradan Samsun'a geçeceğiz. Özellikle kadınlar pazarından Türkiye'nin bütün kadınlarına selam gönderiyoruz, kadınlar açısından özgürlük ve adalet arayışında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin çok önemli olduğunu, vicdan, ruh ve akıl ile verilecek kararların önce kadınlar için gelecek getireceği inancımızı herkes ile paylaşıyoruz."

Selvi Kılıçdaroğlu, pazar yerinden ziyaret için Sinop'un Erfelek ilçesine doğru hareket etti. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Selvi Kılıçdaroğlu Sinop'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement