Selvitopu'na İlk Ziyaret Kocaoğlu'ndan - Son Dakika
Yerel

Selvitopu'na İlk Ziyaret Kocaoğlu'ndan

Selvitopu\'na İlk Ziyaret Kocaoğlu\'ndan

30 Mart seçimlerinin ardından Karabağlar Belediye Başkanı seçilen Muhittin Selvitopu’nu, makamında ziyaret ederek kutlayan ilk isim İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu oldu.

06.04.2014 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart seçimlerinin ardından Karabağlar Belediye Başkanı seçilen Muhittin Selvitopu'nu, makamında ziyaret ederek kutlayan ilk isim İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu oldu. Kocaoğlu ve Selvitopu, Karabağlar için omuz omuza çalışacakları mesajını verdi.

Başkan Kocaoğlu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ve Karabağlar Belediyesi'nin yeni meclis üyelerinin de bulunduğu ziyarette, Karabağlar'ın yeni Belediye Başkanı seçilen Selvitopu'na başarılar diledi. İzmir'de yerel seçim sonuçlarının oldukça başarılı bulduğunu belirten Kocaoğlu, "30 Mart seçimlerinde devlet gücü, hiçbir seçimde görülmediği kadar iktidardan yana kullanıldı. Buna rağmen başarılı bir seçim geçirdik. Oylarımız arttı. CHP emin adımlarla büyüyor, oylarını arttırıyor" dedi. Kocaoğlu, seçimlerin ardından ayrım yapmadan her yere eşit hizmet ilkesiyle hareket edeceklerini vurguladı, 2009 seçimlerinde ilçe olan Karabağlar'a da destek vererek, birlikte çalışacaklarını belirtti. Başkan Kocaoğlu, "Karabağlar'ın ilçe kimliği kazanması, gelişmesi, iyi hizmet alması için birlikte omuz omuza çalışacağız" diye konuştu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İŞBİRLİĞİ

Başkan Selvitopu ise Kocaoğlu'nun ziyaretinden mutluluk duyduğunu vurgulayarak, zorlu bir seçim dönemini başarıyla sonuçlandırdıklarını vurguladı. Partililerle seçim çalışmalarına başlarken kazanacaklarına inandıklarına dikkati çeken Selvitopu, şunları söyledi: "Hep birlikte çok çalıştık, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aldığımız sonuçlar oldukça başarılı. Bizim Karabağlar'da sloganımız "hizmet", herkese eşit hizmet. Karabağlar'da çok güzel projelere imza atacağız. Seçim çalışmalarımız sırasında da ilçedeki en büyük talebin kentsel dönüşüm olduğunu gördük. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüme ilişkin ilkelerinin de halk tarafından benimsendiğini görüyorum. Karabağlar'da kentsel dönüşümü de işbirliği içinde çalışarak, Türkiye'ye örnek bir proje gerçekleştireceğimize inanıyorum. İlçe belediyesi olarak bu desteği görmek bizi mutlu edecek." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selvitopu'na İlk Ziyaret Kocaoğlu'ndan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement