Sema Çelebi, Kuşadası'nda Gözaltına Alındı (2) - Son Dakika
Güncel

Sema Çelebi, Kuşadası'nda Gözaltına Alındı (2)

Sema Çelebi, Kuşadası\'nda Gözaltına Alındı (2)

BODRUM'DAN DA YAKALAMA KARARI VARMIŞYunanistan'ın Sisam Adası'na gitmek isterken Aydın'ın Kuşadası Limanı'nda gözaltına alınan Sema Çelebi, hakkında Muğla'nın Bodrum ilçesinden de yakalama kararı olduğu ortaya çıktı.

05.09.2016 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BODRUM'DAN DA YAKALAMA KARARI VARMIŞ

Yunanistan'ın Sisam Adası'na gitmek isterken Aydın'ın Kuşadası Limanı'nda gözaltına alınan Sema Çelebi, hakkında Muğla'nın Bodrum ilçesinden de yakalama kararı olduğu ortaya çıktı.

Sema Çelebi'nin Kumbahçe Mahallesi Manzara Sitesi'ndeki villasında imara aykırılık olduğu iddiasıyla kendisini şikayet eden komşusuna tehdit edip ve hakarette bulunduğu iddiasıyla hakkında Bodrum 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın geçen 14 Haziran'daki duruşmasına iki kez tebligat yapılmasına rağmen gitmediği için hakkında yakalama kararı çıkartıldığı öğrenildi.

Çelebi'ye davayı açan avukat Onur Çanakçı, "Kendisi komşusu olan müvekkilim hakkında imar kirliliğine neden olduğunu gerekçesiyle belediye şikayetçi olmuştu. Bunun üzerine müvekkilimde kendisinden şikayetçi oldu. Komşusu hakkında şikayetçi olduğu konuda Çelebi'nin kendisinin de suçlu olduğu ortaya çıktı. Her iki tarafa para cezası kesildi. Çelebi hakkında açılan hakaret ve tehdit davasına gelmediği için hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Kuşadası'nda yakalanması bu kararla da alakalı olabilir" dedi.

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), -

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sema Çelebi, Kuşadası'nda Gözaltına Alındı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement