Şemdinli Belediye Başkanı Yılmaz Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Güncel

Şemdinli Belediye Başkanı Yılmaz Mazbatasını Aldı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, Barış ve Demokrasi Partisinden Belediye Başkanı seçilen Seferi Yılmaz, mazbatasını alarak görevine başladı.

04.04.2014 15:12  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde, Barış ve Demokrasi Partisi'nden (BDP) Belediye Başkanı seçilen Seferi Yılmaz, mazbatasını alarak görevine başladı.

Pazar günü yapılan seçimde rakiplerini geride bırakan BDP'li Seferi Yılmaz, belediye meclis üyeleriyle birlikte Şemdinli Adliyesi'ne gelerek İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Güraslan'dan mazbatasını aldı. Buradan Şemdinli Belediyesi'ne giden Yılmaz, personel ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Makamına oturan ve tebrikleri kabul eden yeni başkan Seferi Yılmaz, Şemdinli halkının seçimlerde büyük bir kahramanlık gösterdiğini belirterek, "Şuana kadar partimizden 3 arkadaşımız belediye başkanlığı görevini alarak başarıyla yaptılar. 3 arkadaşımız da Şemdinli için büyük hizmetler yapmıştır. Geriye baktığımızda bunu görebiliyoruz. Belediyecilik bir kişinin yada belediye meclis üyelerinin işi değil. Eğer halk kendini bu mücadelenin içinde görmezse ilerlemez. Şemdinli Belediyesi'ne gelen her kim olursa olsun şunu bilsin ki, bu belediye kendisinin ve halkının belediyesidir. Bizi destekleyen yada desteklemeyen, bizlere oy veren veya vermeyen herkese hizmet sunacağız" dedi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şemdinli Belediye Başkanı Yılmaz Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement