Şemdinli'de Bir Terörist Teslim Oldu - Son Dakika
Güncel

Şemdinli'de Bir Terörist Teslim Oldu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir teröristin teslim olduğu bildirildi.

24.01.2015 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir teröristin teslim olduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, önemli yurt içi olayları ve günlük faaliyetlere ilişkin bilgilere yer verildi.

Buna göre, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü mensubu bir terörist, silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu. Konuyla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca, Karadeniz Uyumu Harekatı'nda görevli bir deniz karakol uçağı Karadeniz'in uluslararası hava sahasında keşif gözetleme uçuşu icra etti.

Karadeniz Uyumu Harekatı'nda görevli TCG Bandırma, Doğu Karadeniz'de karakol; Akdeniz Kalkanı Harekatı'nda görevli TCG Gelibolu da Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin Kıbrıs Adası güneyindeki sözde petrol-doğal gaz arama ruhsat sahalarında sondaj çalışmaları yapan Bahama bayraklı SAIPEM-10000 isimli platform gemisini beş deniz mili mesafeden izleme görevlerini icra etti.

Birleşmiş Milletler UNIFIL Deniz Harekatına iştirak eden TCG Bafra, Mersin liman ziyareti; NATO Daimi Deniz Görev Grubu-2'de (SNMG-2) görevli TCG Turgutreis, Doğu Akdeniz'de deniz eğitimleri; NATO Daimi Mayın Karşı Tedbirleri Görev Grubu-2'de (SNMCMG-2) görevli TCG Anamur, Cagliari/ İtalya liman ziyareti; harekat eğitim faaliyetlerinde ise toplam beş gemi seyir faaliyetlerinde bulundu.

Hava Kuvvetleri Komutanlığınca, dört F-16 ve dört F-4E/2020 uçağı ile Ege'de; sekiz F-16 uçağı ile Türkiye- Suriye hudut hattı boyunca uçuşlar yapıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığınca da birer gemi ile Karadeniz'de ve Akdeniz'de durumsal farkındalığı arttırmaya yönelik keşif ve gözetleme görevleri gerçekleştirildi. Beş bot ile Türkiye-Suriye yan hududunda deniz trafiğinin kontrolü yapıldı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şemdinli'de Bir Terörist Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement