Şemdinli'de Kepenkler Tekrar Açıldı - Son Dakika
Güncel

Şemdinli'de Kepenkler Tekrar Açıldı

Şemdinli\'de Kepenkler Tekrar Açıldı

PKK saldırısına uğradıktan sonra dün kepenklerin kapalı olduğu Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde bugün esnaf işyerlerini açarken bölgede başlayan operasyonlar devam ediyor.

25.08.2012 11:55  Güncelleme: 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şemdinli İlçesi'nin Bağlar ile Zorgeçit Köyleri arasında yola döşenen patlayıcıların uzaktan kumanda düzeneklerle patlatılması, Derecik Beldesi'ndeki Omurlu Sınır Jandarma Tabur Komutanlığı ve PKK'lı bir grubun ilçe merkezine yaptığı ve 5 kayıp verererek kaçtığı saldırının ardından bölgede başlayan operasyonlar devam ediyor.

Yapılan saldırıların ardından özellikle gece saatlerinde ilçe merkezindeki güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkartıldı.

Özel hareket polislerinin ilçe merkezinde sürekli devriye görev yapması dikkat çekerken, dün gece ilçe merkezinin güneyinde bulunan Guman Dağı da top atışlarına tutuldu.

İlçedeki askeri birliklerden ateşlenen toplar, gece geç saatlere kadar Guman'ı dövdü ve yükselen sesler ilçe merkezinde de yankılandı.

İŞYERLERİ AÇIK

Şemdinli ilçesinden önceki akşam saat 20.30'da başlayıp 22.40'ta biten çatışmaların ardından dün kepeklerin kapalı olduğu ilçede bugün ise işyerleri açıldı. Sabah saatlerinde iş yerlerinin kepenklerini açan esnaflar iş başı yaparken, hayatın yavaş yavaş normale döndüğü ilçede vatandaşlar da alış veriş yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şemdinli'de Kepenkler Tekrar Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement