Şemdinli'de Mayın Patladı: 1 Korucu Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şemdinli'de Mayın Patladı: 1 Korucu Yaralı

Şemdinli\'de Mayın Patladı: 1 Korucu Yaralı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Irak sınırında köy korucusu 40 yaşındaki Sadık Tekin, bastığı mayının patlaması sonucu ağır yaralandı.

26.04.2014 16:47  Güncelleme: 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Irak sınırındaki boşaltılmış Koçyiğit Köyü'ndeki arazisine gitmek isteyen köy korucusu 40 yaşındaki Sadık Tekin, bastığı mayının patlaması sonucu ağır yaralandı.

20 YIL ÖNCE BOŞALTILAN KÖY YAKINLARINDA PATLAMA

Olay, bugün öğle saatlerinde Derecik Beldesi'ne 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve 1994 yılında boşaltılan eski Koçyiğit Köyü yakınlarında meydana geldi. Derecik Beldesi yakınında oluşturulan ve 'Yeni Koçyiğit' olarak adlandırılan köyde oturan köy korucusu Tekin, öğle saatlerinde eski köyde bulunan arazilerine gitmek üzere yola çıktı. Tekin, köy yakınlarında bastığı bir mayının patlaması sonucu ağır yaralandı. Yaralı Tekin'in yakınları durumu Derecik Tabur Komutanlığı'na bildirererek yardım istedi. Bunu üzerine Tekin, olay yerine çağrılan bir araçla Derecik Taburu'na buradan da helikopterle hastaneye sevk edildi. Tekin'in Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şemdinli'de Mayın Patladı: 1 Korucu Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement