Şemdinli'de Temizlik Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Şemdinli'de Temizlik Kampanyası

Şemdinli\'de Temizlik Kampanyası

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Şemdinli Belediyesi tarafından düzenlenen 'Daha güzel ve daha temiz bir Şemdinli için el ele' kampanyası start aldı.

16.04.2014 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAKKARİ (İHA) – Hakkari'nin Şemdinli Belediyesi tarafından düzenlenen 'Daha güzel ve daha temiz bir Şemdinli için el ele' kampanyası start aldı.

Şemdinli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü öncülüğünde BDP Şemdinli İlçe Başkanlığı ile sivil toplum örgütlerinin desteğiyle başlatılan kampanya kapsamında belediye önünde bir araya gelen kalabalık, Moda, Karşıyaka, Beşevler ve Yeni mahalle ile Cumhuriyet Caddesi'nde çöp topladı. Kampanya ile ilgili bir açıklama yapan Şemdinli Belediye Eş Başkanı Seferi Yılmaz, temizlik konusuna daha da önem vermek zorunda olduklarını belirterek, "Bu yaptığımız kampanya bir sefere mahsus olmayacak. Yılın her vaktinde devam etmeli ve devam edeceğiz" dedi.

Başkan Yılmaz, kampanya kapsamında ilçedeki bütün evlere çöp poşeti dağıtacaklarını ve çöplerin bırakılacağı alanların belirleneceklerini ifade ederken, temizlik konusunda duyarlılık çağrısında bulundu. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şemdinli'de Temizlik Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement