Şemdinli'de yol çalışması - - Son Dakika
Güncel

Şemdinli'de yol çalışması -

Şemdinli\'de yol çalışması -

Şemdinli Belediyesince sürdürülen yol genişletme ve parke döşeme çalışmaları, Ramazan ayından dolayı sahur vaktine kadar sürdürüyor.

13.07.2014 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şemdinli Belediyesince sürdürülen yol genişletme ve parke döşeme çalışmaları, Ramazan ayından dolayı sahur vaktine kadar sürdürüyor.

Şemdinli Belediyesi tarafından başlatılan parke taşı döşemesi, yeni çeşmelerin yapımı, çukurlu yolların düzenlenmesi gibi çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Şemdinli Belediye Başkanı Seferi Yılmaz, seçimden bu yana başladıkları çalışmalarda, Cumhuriyet Caddesi'nde 6 bin metrekarelik parke taşı döşeme çalışmasının tamamlandığını söyledi.

Yeni Mahalle'nin önemli bir kısmının da bitme aşamasında olduğunu anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Burada ikamet eden mahalle sakinleri zaten geçmişten beri mağdur durumdaydılar. Bu mahallenin bir özeliği de bölgede yaşanılan çatışmalardan dolayı köylerini boşaltan kesimden oluşması. Bundan kaynaklı da Yiğitler köyü ve diğer çevre köyler mağdur edilmiş durumdaydılar. Gerçekten yolları son derece dardı. Yaklaşık 3-4 gündür burada yol genişletme çalışması var. Ramazan ayından dolayı gündüz ara verdiğimiz çalışmalara sahur saatine kadar devam ediyoruz. Fiili olarak tüm belediye personeli, iş makineleri ve mahalleliyle çalışmalarımızı yürütüyoruz."

Vatandaşlar da uzun yıllar yapılmayan çalışmaların yeni dönemde hayata geçirildiğini bildirerek, belediye ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şemdinli'de yol çalışması - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement