Şemdinli'deki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Şemdinli'deki Terör Saldırısı

Genelkurmay Başkanlığı, Şemdinli'de yol kenarına yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 5 askerin de yaralandığını bildirdi.

24.08.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı, Şemdinli'de yol kenarına yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 5 askerin de yaralandığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan basın açıklamasında, Hakkari'nin Şemdinli Tekeli köyü bölgesinde bugün saat 07.10 sıralarında, Türk Silahlı Kuvvetleri ekiplerince yol kontrolü esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca daha önceden yol kenarına yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirildiği belirtildi.

"Yol kenarındaki patlayıcının patlatılması sonucunda kahraman iki silah arkadaşımız şehit olmuş ve kahraman beş silah arkadaşımız hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır" ifadesi kullanılan açıklamada, yaralıların helikopterle hastaneye sevk edildiği kaydedildi.

Bölgeye taarruz helikopter kolu, insansız hava aracı ve takviye birliklerin sevk edildiğinin bildirildiği açıklamada, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla kaçış istikametlerinin ateş altına alındığı ve bölgede operasyonlara devam edildiği vurgulandı.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şemdinli'deki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement