Şemdinli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı - Son Dakika
Güncel

Şemdinli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı

Şemdinli İlçe Emniyet Müdürlüğü\'ne Saldırı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Emniyet Müdürlüğü binasına bir grup PKK'lı terörist otomatik silahlarla saldırdı. Nöbetteki polislerin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

04.09.2015 18:38  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şemdinli'de PKK'lılar Emniyet Müdürlüğü binasına otomatik silahlarla saldırdı.

ÇATIŞMA ÇIKTI

Saldırı, saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İlçenin Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kaymakamlık binası bitişiğindeki Emniyet Müdürlüğü binasına bir grup PKK'lı tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Nöbetteki polislerin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

OPERASYON BAŞLATILDI

Can kaybının olmadığı belirtilirken, kaçan PKK'lıların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şemdinli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • EROVA: KAFANI KUMDAN ÇIKAR VATANDAŞ ,BALIK HAFİZALI OLMAYALIM....CHP,HDP Yİ DESTEKLEDİ..HDP DE PKK YI DESTEKLİYOR , ŞEHİTLER GELİYOR..HADİ GEZİZEKALİLAR ALKIŞ TUTUN...HAİN BEYNAMAZLAR..BİZDE YALAN YOK VATANDAŞ..YALAN SÖYLEYEN SEREFSİZDİR.... 87 9 Yanıtla
  • gurbet: akp den başkası yeterli oyu alamayacağına göre yine akp ye oylar 34 20 Yanıtla
  • EROVA: KAFANI KUMDAN ÇIKAR VATANDAŞ ,BALIK HAFİZALI OLMAYALIM....CHP,HDP Yİ DESTEKLEDİ..HDP DE PKK YI DESTEKLİYOR , ŞEHİTLER GELİYOR..HADİ GEZİZEKALİLAR ALKIŞ TUTUN...HAİN BEYNAMAZLAR.. 46 6 Yanıtla
  • vah vah: Bu tunceli halkının yuzde 50 si ermeni döludur 25 12 Yanıtla
  • Mutlu: Allah belanı versin PKK. 28 3 Yanıtla
  • yazık : bi kürt olarak hdp ye oy verecegime ellerim kirilsaydi çok pismanim halk uyandı benim gibi düşünen çok kişi var cevremde 21 5 Yanıtla
  • sustum: AKP,ÜLKEYİ ESENLİĞE ERİŞTİRECEKSE ŞAYET, BÜTÜN GÜCÜMLE DESTEKLİYORUM AMA İNANÇ ÜZERİNDEN,KİMLİK ÜZERİNDEN SİYASET OLMAYACAK 2002 RUHU OLACAKSA EVET 11 10 Yanıtla
  • Ömer hoca: Cennet memleketimizi cehenneme çeviren insan suretli mahkumlar, hem bu dünyada hem de diğer tarafta sefaleti yaşayacaklardır. 14 5 Yanıtla
  • ROJ: Bur dan kurt genç liyine sesleniyorum silah lanın PKK kobaniyi diyarbakıra taşımak icin harekete geçti hakari cizte tunceli şırnak silopi mardin nusaybin ve daha bir çok KURDISTAN kenti ve şehirlre gimek icin harekete geçyi genç lik APO nun fedai sidir 14 5 Yanıtla
  • 6301: Bizde dogudayiz esim polis.burda hayat cok farkli herkes korku icinde.ozellikle askerler disariya hic cikmiyorlar polislerde can korkusuyla gun geciriyor burda yasam zor kotu. Pkk yuzunden kurtlerden insanlar nefret etmeye basladi. Aksam olunca burayi bi gorseniz polise laf soyleyenlerin agzi yamulur ve benim gozumde bes kurt insani polisin tirnaginin icindeki pislik olamaz bunlar hain alcak nankorr 18 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • CHP Milletvekili Bingöl: Türkiye'nin tekstil sektörü kan ağlıyor
    11:57 CHP Milletvekili Bingöl: Türkiye'nin tekstil sektörü kan ağlıyor

    CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Türkiye ekonomisindeki yanlış ekonomi politikalarının tekstil sektörünü olumsuz etkilediğini belirterek, sektörün yarısının iflas noktasına geldiğini söyledi. Bingöl, sektör temsilcileriyle bir araya gelerek sorunları dinledi ve sektörün geleceği konusunda endişelerini dile getirdi. Maliyetlerin artması, kredi imkanlarının azalması ve dış rekabetin artması gibi faktörlerin sektörü zor durumda bıraktığını ifade eden Bingöl, gereken önlemlerin alınmaması halinde Türkiye'nin üretim potansiyelinin kaybedileceğini vurguladı.

  • Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti
    11:56 Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

    Konya'da Bekir Taşkın'ın kontrolünü yitirdiği otomobilin otobüs durağına daldığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada 6 kişi otobüs durağında beklerken, araç içinde sürücüyle birlikte 3 kişi bulunuyordu. Yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve sürücünün epilepsi hastası olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

  • Çanakkale'de Batan Botun Kaybolan Göçmenleri Arama Çalışmaları Devam Ediyor
    11:55 Çanakkale'de Batan Botun Kaybolan Göçmenleri Arama Çalışmaları Devam Ediyor

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında, bulundukları lastik botun batması sonucu denizde kaybolan düzensiz göçmenleri arama çalışması 5. gününde devam ediyor. Arama kurtarma çalışmaları, jandarma, polis, sağlık, AFAD, Liman Başkanlığı ekiplerinin işbirliğinde sürdürülüyor. Bugüne kadar 2 kişi kurtarılırken, 22 kişinin cesedine ulaşıldı ve 1 kişi göçmen kaçakçılığı şüphesiyle tutuklandı.

  • Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün ev ziyareti mitinge dönüştü
    11:55 Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün ev ziyareti mitinge dönüştü

    Dikili Belediye Başkanı ve CHP Adayı Adil Kırgöz'ün ev ziyareti, yoğun ilgi nedeniyle mitinge dönüştü. Kırgöz, 'Az laf, çok iş üreterek Dikili'mize hizmet ettik, yeni dönemde de hizmetlerimiz devam edecek' dedi.

  • Kastamonu'da Durdurulan Araçta 555 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
    11:54 Kastamonu'da Durdurulan Araçta 555 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada, torpido bölümüne zulalanmış halde 555 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

  • Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor
    11:54 Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında 15 Mart'ta alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları 5'inci günde de devam ediyor. Olay sonucunda 4 göçmen sağ kurtarılırken, 22 göçmenin cansız bedenine ulaşıldı. Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada, arama kurtarma çalışmalarının Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı koordinesinde devam ettiği belirtildi.

  • Pursaklar Belediyesi'ndeki Nezaket Okulu Öğrencileri Tekne Orucu Tuttu
    11:54 Pursaklar Belediyesi'ndeki Nezaket Okulu Öğrencileri Tekne Orucu Tuttu

    Pursaklar Belediyesi'ne bağlı Nezaket Okulu öğrencileri, Ramazan ayı ile birlikte tekne orucu tutarak öğle ezanı ile birlikte iftarlarını yaptı. Pursaklar Belediyesi bağlı Nezaket Okulundaki minik öğrencileri, oruca alıştırmak ve bu ayın ehemmiyeti hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olmak amacıyla bir Ramazan ayı geleneği olan, tekne orucu etkinliği düzenleyerek çocukları oruçla tanıştırdı.

  • Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Aranan 92 Kişi Yakalandı
    11:53 Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Aranan 92 Kişi Yakalandı

    Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 92 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında uyuşturucu madde suçundan 4, dolandırıcılık suçundan 9, hırsızlık suçundan 18, yağma suçundan 2 ve çeşitli suçlardan 59 kişi bulunmaktadır. Yakalananların 36'sı hükümlü, 56'sı ise ifadeye yönelik aranmaktadır.

  • Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Yangın Çıktı
    11:51 Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Yangın Çıktı

    İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan 12 katlı bir iş merkezinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Maltepe Mahallesi'ndeki bir iş merkezinin 5'inci katında çıkan yangın nedeniyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmalarına devam ediyor.

  • Çiftçiler 'patates diyarı'nda ekim mesaisinde
    11:51 Çiftçiler 'patates diyarı'nda ekim mesaisinde

    Bolu'da patates ekimi başladı. Geçtiğimiz yıllarda patates ekmeyi bırakarak dane mısıra yönelen çiftçiler, bu yıl tekrar patates ekmeye başladı. Üreticiler yeni sezondan umutlu olsa da tohum maliyetleri ve satış fiyatları konusunda belirsizlik yaşıyor.

  • Yalova'da Tersane Kazası: Operatör Hayatını Kaybetti
    11:49 Yalova'da Tersane Kazası: Operatör Hayatını Kaybetti

    Yalova'nın Altınova ilçesinde bir tersanede kule vincinin devrilmesi sonucu kabinde sıkışan operatör hayatını kaybetti. Şiddetli rüzgar nedeniyle meydana gelen kaza sonucunda operatörün cansız bedenine ulaşıldı.


Advertisement