Şemdinli Irak Sınırındaki Derecik Beldesi'nde 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Şemdinli Irak Sınırındaki Derecik Beldesi'nde 23 Nisan Coşkusu

Şemdinli Irak Sınırındaki Derecik Beldesi\'nde 23 Nisan Coşkusu

Irak sınırındaki Derecik Beldesi'nde 23 Nisan coşkusuHakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün çeşitli etkinliklerle kutlandı.

22.04.2016 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak sınırındaki Derecik Beldesi'nde 23 Nisan coşkusu

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kuzey Irak sınırının sıfır noktasında bulunan çocuklar, belde halkı ve Mehmetçiklerle birlikte doyasıya eğlendi.

Derecik Şehit Gaffar Okan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nun bahçesinde düzenlenen etkinliğe 34 'üncü Hudut Alayı Komutanı Albay Subutay Adaş, Ak Partili Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, öğretmenler, öğrenciler ve belde halkı katıldı. Renkli kıyafetler giyip ellerine Türk Bayrakları alan öğrenciler hazırladıkları gösterileri sunarken, belde halkı da halay çekerek kutlamalara eşlik etti.

Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte öğrenciler ve çocuklar doyasıya eğlenirken, Derecik Şehit Gaffar Okan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdürü Mesut Sevik de etkinliklerine katılan askeri yetkililere ve belde halkına teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şemdinli Irak Sınırındaki Derecik Beldesi'nde 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement