Semerkand Gecesi Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Semerkand Gecesi Büyük İlgi Gördü

Semerkand Gecesi Büyük İlgi Gördü

Semerkand Vakfı tarafından düzenlenen “Semerkand Haftası” çerçevesindeki “Fetih ve Kardeşlik” konulu gece Gaziantepliler tarafında büyük ilgi gördü.

29.05.2014 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Semerkand Vakfı tarafından düzenlenen "Semerkand Haftası" çerçevesindeki "Fetih ve Kardeşlik" konulu gece Gaziantepliler tarafında büyük ilgi gördü.

Kamil Ocak Stadyumu'nda gerçekleşen etkinliğe duyarsız kalmayan vatandaşlar, ünlü naat ve şiir yorumcusu Dursun Ali Erzincanlı'nın şiirlerine eşlik ettiler. Semerkand Haftası'nın tüm ülke genelinde kutlandığını ifade Semerkand Vakfı Gaziantep Başkanı Muharrem Çetin, geceye gelen tüm vatandaşları tebrik etti.

Bu tür muhabbet gecelerinin sevgi ve kardeşlik gecesi olduğunu ifade eden Çetin, özellikle gençlerin gönül kapılarına açılan muhabbetlerin önemli olduğunu vurguladı. Hakikate hizmet etmek isteyenler için "Muhabbet Geceleri" adı altında yurt içi ve yurt dışında bu tür programlar düzenlediklerini belirten Çetin, insanlara keyifli bir gece yaşatmayı hedeflediklerini kaydetti.

ŞAHİN: SEMERKAND BİZİM GEÇMİŞİMİZ

Geceye katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, "Semerkand bizim geçmişimiz, bugünümüz ve yarınımız" diye yorumladı.

Vakfa gönül verenlere seslenen Şahin, "Bütün kardeşlerimi ve hemşerilerimi Allah'ın selamıyla selamlıyorum. Gecemiz hayırlı olsun diyorum. Vakıf başkanımıza bu güzel organizasyonu gerçekleştirdiği ve bu güzel organizasyonda bizi bir araya getirdiği için sizlerin huzurunda kendisine çok teşekkür ediyorum. Semerkand bizim geçmişimizdir, bugünümüzdür ve geleceğimizdir. Bizim geçmişimiz vakıf medeniyetinden geliyor ve bizim şehircilikteki kuralımızda budur" açıklamasını yaptı.

Daha sonra vakıf tarafından dağıtılan davetiyelerdeki Umre çekilişini gerçekleştiren Başkan Şahin, Umre çekilişi çıkan vatandaşlara da "hayırlı Umre" dileğinde bulundu. Çekiliş sonucunda 18403, 18626 ve 08346 numaralı biletlerin sahipleri Umre'ye gitmeye hak kazandı.

Emrah Yardımcı'nın sunuculuğunu yaptığı gecede, Dursun Ali Erzincanlı, Murat Belet, Yusuf Duru, Veysel Çelikdemir gibi ilahi ve naat ustaları katıldı.

Programa Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Müftüsü Ahmet Çelik, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Kadir Çağlar Çatak, TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ve ortalama 12 bin dolayında davetli katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Semerkand Gecesi Büyük İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement