Semerkand Kermesi Cuma Günü Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Semerkand Kermesi Cuma Günü Açılıyor

Semerkand Vakfı Osmaniye Temsilciliği'nin ihtiyaç sahibi öğrenciler ve aileler yararına düzenlediği kermes 25 Ekim günü açılacak.

23.10.2014 08:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kermes düzenlemekteki amaçlarının hayra vesile olmak olduğunu söyleyen Semerkand Vakfı Osmaniye Temsilci Oğuzhan Baykal, Park 328 civarı Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası yanında açılacak olan Semerkand Kermesi'ne tüm Osmaniyelileri davet etti.

Kermeslerin hayra açılan kapılar olduğunu ifade eden Baykal, "Vakfımız işte bu kapıları açık tutarak hayırseverlerin hayırlarını ihtiyaç sahibi kimselere ulaştıran bir el olmaktadır. Peygamber efendimizin 'hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir' sözü bizi bu çalışmalara teşvik etmektedir. Bizler hayra aşık bir milletiz. Kurduğumuz hayır çarşısına herkesi davet ediyoruz. Kermesin geliri ihtiyaç sahibi öğrenciler ve aileler için kullanılacak." diye konuştu.

4 Kasım 2014 tarihine kadar açık kalacak olan kermeste kadınların ürettiği el emeği göz nuru el işlemeleri ile yaptıkları sarma, ev baklavaları, börek, tatlı çeşitleri, gözlemeler, pasta, kurabiye ve çeşitli çeyizlik ürünlerin yanı sıra Semerkand Yayınları yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Semerkand Kermesi Cuma Günü Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement