Semih, Fener'in Golcülerini Solladı - Son Dakika
Spor

Semih, Fener'in Golcülerini Solladı

Fenerbahçe'nin bir dönem gol nöbetini üstlenen 31 yaşındaki forvet, İstanbul Başakşehir'deki performansıyla sarı-lacivertli takımın yıldızlarını kıskandırıyor.

09.12.2014 08:45  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de 14 yıllık kariyerinin ardından 2013-14 sezonunun ikinci yarısında MP Antalyaspor'a giden, bu sezonun başından itibaren ise İstanbul Başakşehir'de forma giyen Semih Şentürk, futbolunda ikinci baharı yaşıyor.

GOL SAYISINI 6'YA ÇIKARDI

Başakşehir'in en son Eskişehir'i deplasmanda 1-0 yendiği maçın zafer sayısını atan Semih, takımının başarısında büyük rol oynarken, gol sayısını ise 6'ya çıkardı. Fenerbahçe'nin bir dönem gol nöbetini üstlenen 31 yaşındaki forvet, performansıyla sarı-lacivertli takımın golcüleri Webo, Sow ve Emenike'yi kıskandırıyor. Fenerbahçeli taraftarlar, Semih'in bu performansı için "Elimizdeki değeri bilemedik" yorumları yapıyor.

YANINA BİLE YAKLAŞAMADILAR

Semih Şentürk maç başına 0.75 gol ortalaması yakalarken, Pierre Webo 0.44, Moussa Sow 0.33, Emenike ise 0.22 gol attı. Sow 12 maçta 17 pozisyona (F.Bahçe'nin en iyisi) girerken, Semih 8 maçta 16 kez gole yaklaştı. Webo ve Emenike ise daha çok maça çıkmalarına rağmen Semih'e yaklaşamadı bile.

Semih, Fener\'in Golcülerini Solladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Semih, Fener'in Golcülerini Solladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement