Semih İstanbul'a Dönüyor - Son Dakika
Spor

Semih İstanbul'a Dönüyor

Semih İstanbul\'a Dönüyor

Fenerbahçe'den, forma şansı bulamadığı için gönderilen ve Antalyaspor'da kariyerine devam eden 'Nöbetçi Golcü' Semih Şentürk, rotasını yine İstanbul'a çeviriyor.

18.05.2014 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı lacivertli ekipte başarılı sezonlar çıkaran Semih, son dönemdeki istikrarsız performansı nedeniyle devre arasında Antalya'ya gitmişti. Golcü futbolcunun, İstanbul'dan Kasımpaşa ve PTT 1. Lig'den şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen İstanbul BŞB ile görüştüğü öğrenildi.

Antalyasporlu Nöbetçi Golcü'nün, sözleşme konusunda anlaşacağı iki takımdan birine transfer olup, gelecek sezon yeniden İstanbul'a döneceği ifade edildi.

(Hürriyet)

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Semih İstanbul'a Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • ESOGÜ Voleybol ve Futbol Takımları Başarılarını Rektör Çolak'a Sundu
    10:58 ESOGÜ Voleybol ve Futbol Takımları Başarılarını Rektör Çolak'a Sundu

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Voleybol Kadın-Erkek ve Futbol Erkek takımları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Spor Müsabakaları'nda başarı elde etti. Kazandıkları kupaları ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'a sundular. Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, antrenörler ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve hediye takdiminde bulundu.

  • Uğurcan Yazğılı, Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmak istiyor
    10:55 Uğurcan Yazğılı, Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmak istiyor

    Konyaspor'un 25 yaşındaki stoperi Uğurcan Yazğılı, performansını artırarak takımına daha fazla katkı sağlamak istediğini ve Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmayı hedeflediğini söyledi. Bu sezon zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Yazğılı, takımının performansının arttığını fakat daha da üstüne çıkmaları gerektiğini ifade etti. Ayrıca milli takım formasını giymenin de en büyük hedefi olduğunu belirtti.

  • ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final maçları yarın oynanacak
    10:47 ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final maçları yarın oynanacak

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı finalinde yarın iki müsabaka yapılacak. ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı ağırlayacak ve Fenerbahçe Alagöz Holding, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i konuk edecek.

  • Üzülmez: 'Fenerbahçe'nin Ligden Çekilmesi Türk Futboluna Katkı Sağlamaz'
    10:40 Üzülmez: 'Fenerbahçe'nin Ligden Çekilmesi Türk Futboluna Katkı Sağlamaz'

    Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Türk futbolunda yaşanan son dönem sorunları ve kendi takımının durumunu değerlendirdi. Fenerbahçe'nin ligden çekilme kararına değinen Üzülmez, bu kararın Türk futboluna katkı sağlamayacağını belirtti. Ayrıca, Beşiktaş'taki bazı oyuncuların aidiyetten uzaklaştığını ve bu durumun düzeltilmesi gerektiğini ifade etti. Kendi hedeflerine de değinen Üzülmez, Beşiktaş Teknik Direktörlüğü için beklentisi olduğunu açıkladı.

  • Göztepe, deplasmanda 5 maçlık yenilmezlik serisine imza attı
    10:34 Göztepe, deplasmanda 5 maçlık yenilmezlik serisine imza attı

    Trendyol 1. Lig'de son deplasman mağlubiyetini Aralık 2023'te Bodrum FK'ya karşı alan Göztepe, o günden sonra konuk olduğu 5 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. İzmir ekibi, deplasmanda oynadığı son 5 maçı kazanarak veya berabere kalarak yenilmezlik serisini sürdürdü.

  • Down sendromlu öğrenci dünya rekoru kırarak önemli bir başarıya imza attı
    10:32 Down sendromlu öğrenci dünya rekoru kırarak önemli bir başarıya imza attı

    Antalya'da düzenlenen Trisome Oyunları'nda Abdullah İnan, 2 altın, 2 bronz madalya kazanarak dünya rekoru kırdı. 17 yaşındaki sporcu, 4 bin 100 metre ve 4 bin 400 metrede bayrak dünya rekoru, uzun atlamada ve cirit atmada ise dünya 3.'sü oldu. İnan, gelecek yarışmalarda da aynı başarıyı hedefliyor.

  • Gediz'deki Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri bilek güreşinde derece kazandı
    10:30 Gediz'deki Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri bilek güreşinde derece kazandı

    Kütahya'nın Gediz ilçesinde bulunan Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri, Düzce'de düzenlenen Bilek Güreşi müsabakalarında başarılı bir performans sergiledi. Tarık Demirkesen sağ kol'da birinci ve sol kol'da üçüncü olurken, Hasan Berkay Er sağ kol'da dördüncü oldu. Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, öğrencilerin başarılarının inançları ve sıkı çalışmalarıyla doğru orantılı olduğunu belirterek, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencileri tebrik etti ve başarılar diledi.

  • Milli voleybolcudan maç sonu sevgilisine evlilik teklifi
    10:18 Milli voleybolcudan maç sonu sevgilisine evlilik teklifi

    Halkbank'ın milli voleybolcusu Mert Matic, Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan eski milli tekvandocu İrem Yaman'a evlilik teklif etti. Yaman, bu teklife "Evet" cevabını verdi.

  • Samsunspor'un savunmacısı Lubo Satka sezonu kapattı
    10:14 Samsunspor'un savunmacısı Lubo Satka sezonu kapattı

    Samsunspor'un başarılı savunmacısı Lubo Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık sonrasında sezonu kapattığını açıkladı. Satka, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ameliyat olduğunu ve takım arkadaşlarını destekleyeceğini belirtti. Kulüp ise Satka'ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

  • Nefise Atalay, Kamboçya'da Şampiyon Oldu
    10:07 Nefise Atalay, Kamboçya'da Şampiyon Oldu

    Aydın'ın demir yumruğu Nefise Atalay, Kamboçya'da düzenlenen organizasyonda rakibini ezici bir üstünlükle yenerek şampiyon oldu. Atalay, sergilediği başarılı performansla büyük beğeni topladı ve Dünya Şampiyonası'na katılmayı hedeflediğini belirtti.

  • Kırklareli Valisi Birol Ekici, gençler ve sporcularla iftar yaptı
    10:03 Kırklareli Valisi Birol Ekici, gençler ve sporcularla iftar yaptı

    Kırklareli Valisi Birol Ekici, Gençlik Merkezinde düzenlenen programda gençler ve sporcularla iftar yaptı. Ekici, gençlerin kendilerini geliştirmeleri gerektiğini vurgulayarak sporculara başarılar diledi. Ayrıca, kentin adının sporla duyurulmasına katkı sunan başarılı sporculara teşekkür etti. Programın sonunda dua okundu ve Vali Ekici, gençler ve sporcular oruçlarını açtı.


Advertisement