Semih Kaya "Fenerbahçeliler Bizim Ağabeylerimiz, Arkadaşlarımız Sağlıklı Olmalarına Çok Sevindik" - Son Dakika
Güncel

Semih Kaya "Fenerbahçeliler Bizim Ağabeylerimiz, Arkadaşlarımız Sağlıklı Olmalarına Çok Sevindik"

Semih Kaya "Fenerbahçeliler Bizim Ağabeylerimiz, Arkadaşlarımız Sağlıklı Olmalarına Çok Sevindik"

Semih Kaya "Fenerbahçeliler bizim ağabeylerimiz, arkadaşlarımız sağlıklı olmalarına çok sevindik" Galatasaray'ın genç stoperi Semih Kaya, Fenerbahçe'ye yapılan saldırıyı üzücü olarak nitelendirdi ve Biz futbolcular olarak her ne kadar Fenerbahçe Kulübü de olsa, onlar bizim ağabeylerimiz, arkadaşlarımız sağlıklı olmalarına gerçekten çok sevindik diye konuştu.

09.04.2015 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Semih Kaya "Fenerbahçeliler bizim ağabeylerimiz, arkadaşlarımız sağlıklı olmalarına çok sevindik"

Galatasaray'ın genç stoperi Semih Kaya, Fenerbahçe'ye yapılan saldırıyı üzücü olarak nitelendirdi ve Biz futbolcular olarak her ne kadar Fenerbahçe Kulübü de olsa, onlar bizim ağabeylerimiz, arkadaşlarımız sağlıklı olmalarına gerçekten çok sevindik diye konuştu.

Türk Kalp Vakfı tarafından düzenlenen 'İyi Kalpli Ol' ödül töreninde ligin ilk yarısında oynadıkları Beşiktaş karşılaşmasında, kornere çıkan topa aut veren hakemi uyarması ve korner verdirmesi sebebiyle Fair play ödülüne layık görülen Semih Kaya ödülünü aldığı törenin ardından açıklamalarda bulundu.

Semih aldığı ödül için, Gerçekten çok anlamlı bir ödül aldım. Ben bir daha gurur duydum yaptığım hareketle. Umarım Türk futbolundaki 5 büyükler bu tür fair play hareketlerini yapar ve sık sık gündeme getirir. Türk sporu da olmak istediği yere bir an önce ulaşır ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇELİLER BİZİM AĞABEYLERİMİZ, ARKADAŞLARIMIZ SAĞLIKLI OLMALARINA ÇOK SEVİNDİK"

Semih Kaya Fenerbahçe'nin uğradığı silahlı saldırı ile ilgili olarak, Tabi liglerin ertelenmesi bence de çok normal bir şey. Fenerbahçe'ye yapılan saldırı gerçekten çok üzücü. Ben ilk duyduğumda şok oldum. Sonuçta onların da aileleri var. Hiçbir suçu olmayan sporculara böyle bir şey yapıldı. Allah korusun eğer o anda şoför kendini tamamen kaybedip bir kaza meydana gelseydi belki de şu anda farklı şeyleri konuşurduk. Belki de Türkiye karışmıştı. Allah'a şükür öyle bir şey yaşanmadı. Hepsi sağ sağlim sağlıklı şekilde evlerine gittiler ve ailelerine kavuştular. O yüzden gerçekten biz Türk futbolcular olarak her ne kadar Fenerbahçe Kulübü de olsa, onlar bizim abilerimiz arkadaşlarımız sağlıklı olmalarına gerçekten çok sevindik diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Semih Kaya 'Fenerbahçeliler Bizim Ağabeylerimiz, Arkadaşlarımız Sağlıklı Olmalarına Çok Sevindik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement