Semih Şentürk Eskişehirspor'da - Son Dakika
Spor

Semih Şentürk Eskişehirspor'da

PTT 1. Lig takımlarından Eskişehirspor, Medipol Başakşehir'den Semih Şentürk'ü 1 yıllığına kadrosuna kattı.

03.08.2016 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Eskişehirspor, Medipol Başakşehir'den Semih Şentürk'ü 1 yıllığına kadrosuna kattı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde siyah-kırmızılı taraftarın da katıldığı imza töreninde, Eskişehirspor camiasının büyüklüğünü herkesin bildiğini belirterek, bu yıl tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydetti.

Semih Şentürk transferi için yaklaşık bir aydır uğraştıklarını ifade eden Ünal, "Semih, Süper Lig'de gol kralı olmuş, milli takımda hepimizi defalarca mutluluktan ayağa kaldırmış bir futbolcu. Semih için Eskişehirspor, paranın ötesinde. Semih Şentürk'e yine gol krallıkları diliyoruz. Bu sezon Semih, Eskişehirspor için mücadele edecek. O, buraya şampiyonluk için geldi." diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Semih Şentürk de kendisini futbola yeni başlamış gibi heyecanlı hissettiğini söyledi.

Eskişehirspor'un yeniden Süper Lig'e çıkacağına inandıklarını anlatan Şentürk, "Eskişehirspor'u Süper Lig'e çıkarmak için geldim. Birçok şampiyonluk yaşadım ancak bu şampiyonluk hepsinden daha önemli olacak. Eskişehirspor taraftarını hep hayranlıkla izledim. Taraftar hep desteğini sürdürsün." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Semih Şentürk Eskişehirspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı
    14:53 Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı

    Bu yıl 28 Nisan Pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu için tanıtım toplantısı düzenlendi. Geçen yıl 12 bin kişinin kayıt yaptırdığı maratona bu sene 16 bin kişi kaydoldu. Ayrıca bu sene ilk defa 16 yaş ve üstü gençler de yarı maratonda koşacaklar.

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.

  • Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı
    14:36 Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı

    Yunanistan Süper Lig'inde şampiyonluk mücadelesi veren Panathikos, şampiyon olamasa da teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etme kararı aldı. Tecrübeli teknik adam ile başkan Giannis Alafouzos bir araya gelerek önümüzdeki sezonun planlamasına başladı.

  • Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti
    14:12 Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti

    Ağrı'nın Doğubeyazıt Hudut Birliği'nde görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu (24), vefat etti. Bodruoğlu'nun cenazesi doğum yeri olan Sungurlu'nun Beşkız köyünde defnedilecek.


Advertisement