Sempozyum Kitabı Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Sempozyum Kitabı Tanıtıldı

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yapılan Tarihten Günümüze konulu sempozyumda yer alan konular kitap haline getirildi.

24.03.2014 17:26  Güncelleme: 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenişehir ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapılan "Tarihten Günümüze" konulu sempozyumda yer alan konular kitap haline getirildi.

Konuyla ilgili belediye meclis salonunda tören yapıldı. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Baştürk, 2 yıldan beri devam eden sempozyum çalışmasının en anlamlı yönünün basılan kitap olduğunu belirterek, "500 sayfalık bir kitap ve 4 CD'den oluşan CD'leri bu gün tanıtıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Sempozyum tertip komitesi başkanı ve Ankara Müftüsü Mefail Hızlı'da Türkiye'de bir ilçede en geniş katılımlı bir sempozyuma imza attıklarını kaydederek, "Artık biz susacağız bu kitap konuşacak. Bilim alemine bu kitabı hediye ediyoruz'" diye konuştu.

Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ise 12 yıldan bu yana başkanlık yaptığını vurgulayarak, "Yaptığım en önemli işlerin başında bu sempozyum geliyor. Kitabımızın basımını gerçekleştiren U.Ü. Rektörümüz Kamil Prof. Dr. Kamil Dilek hocama teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz ise en anlamlı günlerden birisini yaşadıklarını dile getirdi. Rektör Kamil Dilek ise göreve başladığında ilk plaketini Yenişehir'den aldığını açıklayarak, "Hayatımın ilk hemşehrilik beratını da Yine Yenişehir'den alıyorum" şeklinde konuştu.

Törende daha sonra 46 akademisyene hemşehrilik beratları ve kitapları taktim edildi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sempozyum Kitabı Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement