Bursa'da Sempozyum Kitabı Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Sempozyum Kitabı Tanıtıldı

Bursa\'da Sempozyum Kitabı Tanıtıldı

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, yapılan Tarihten Günümüze Yenişehir Sempozyumunda sunulan tebliğler kitap haline getirildi.

24.03.2014 17:50  Güncelleme: 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, geçtiğimiz aylarda yapılan "Tarihten Günümüze Yenişehir Sempozyumu"nda sunulan tebliğler kitap haline getirildi.

Belediye meclis salonunda düzenlenen törende, Tarihten Günümüze Yenişehir" adlı kitabın tanıtımı yapılırken, sempozyuma katkı sağlayan bilim adamlarına da fahri hemşehrilik beratı verildi. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Baştürk, 2 yıldan beri devam eden sempozyum çalışmasının en anlamlı yönünün basılan bu kitap olduğunu belirterek, '500 sayfalık bir kitap ve 4 CD'den oluşan bir eser ortaya çıktı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Sempozyum tertip komitesi başkanı ve Ankara Müftüsü Mefail Hızlı da, Türkiye'de bir ilçede en geniş çaplı bir sempozyuma imza attıklarını belirterek, "Artık biz susacağız, bu kitap konuşacak. Bilim alemine bu kitabı hediye ediyoruz" diye konuştu.

Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil de, 12 yıldan bu yana başkanlık yaptığını belirterek, "Yaptığım en önemli işlerin başında bu sempozyum geliyor. Kitabımızın basımını gerçekleştiren üniversitemize hocama teşekkür ediyorum" dedi.

Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz da, Yenişehir'in en anlamlı günlerinden birini yaşadığını belirtti.

Törende daha sonra 46 akademisyene hemşehrilik beratları ve kitapları takdim edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa'da Sempozyum Kitabı Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement