Semra Ecer Yine Gururlandırıyor - Son Dakika
Güncel

Semra Ecer Yine Gururlandırıyor

Semra Ecer Yine Gururlandırıyor

Yoğun gündem ile meşgul ülkemiz bir sanat gururunu dünya vizyonunda görmekle nefes alıyor.

27.05.2014 10:04  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Mücevher Tasarımcısı Semra Ecer'in çalışmalarından oluşan bir koleksiyon, New York'taki Gilbert Albert Gallery'de sergilenerek hayat damarlarımızın kopmadığını bizlere ve dünyaya hatırlatıyor.

Mücevher tasarımlarını ve heykellerini açtığı sergilerle yıllardır sunmaya devam eden Ecer, dünyanın en ünlü mücevher tasarımcısı ve sanatçı olan İsviçreli Gilbert Albert'in kendisine gösterdiği profesyonel ilgiye kayıtsız kalmayarak bunu uluslararası bir organizasyon ile taçlandırıyor. 32 Group'un katkılarıyla gerçekleşecek sergi seçkin davetlileri ve uluslararası sanat otoritelerinin ilgisiyle dikkat çekiyor.

28 Mayıs 2014'de New York Gilbert Albert Gallery gerçekleşecek sergi Semra Ecer'in bu şehirdeki 4. Sergisi olacak. Bu sergi için ünlü tasarımcı Gilbert Albert'in görüşleri ise sanat dünyası için çok önem arz ediyor: "Çok etkilendiğim bir tasarımcı Semra Ecer. Benim klasik çizgimle Semra Ecer'in modern soyut çizgisi farklı olmasına rağmen her iki tasarım da doğanın formlarından etkilenerek hoş bir bütünlük oluşturuyor".

Yılardır mücevher ve obje tasarımı yapmakta olan Semra Ecer, aynı zamanda Arkaik Mücevher'in sahibi ve çalışmalarını kendi showroom'unda sanatseverlere sergiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Semra Ecer Yine Gururlandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ünzile Güher: Arkadaşımızla gurur duyuyoruz..... 0 0 Yanıtla

Advertisement