Semt Konaklarına Haliç'te Görkemli Kapanış - Son Dakika
Yerel

Semt Konaklarına Haliç'te Görkemli Kapanış

Beyoğlu Belediyesi’nin 12 Semt Konağı yıl sonu kapanış programı Hasköy sahilinde düzenlen muhteşem bir törenle gerçekleşti.

15.06.2015 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Belediyesi'nin 12 Semt Konağı yıl sonu kapanış programı Hasköy sahilinde düzenlen muhteşem bir törenle gerçekleşti. Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen törende konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, " 12 Semt Konağından 10 binin üzerinde istifade eden insan var. Biz vatandaşımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Tek derdimiz bu" dedi.

Beyoğlu Belediyesi bünyesinde bulunan 12 adet Semt Konağı'nın kapanışı Hasköy Sahili'nde düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. Çocuk korosu ve gençlik korosunun ardından miniklerin dans gösterileri ve mehteran ekibi konseriyle devam eden kapanış törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Törende konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Semt Konakları'nın hayati öneme sahip olduğunu belirterek "12 tane semt konağından 10 binin üzerinde istifade eden insan var. Semt konaklarımız mahallelerimizin merkezinde. Biz vatandaşımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Tek derdimiz bu" dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Çocukların geleceği için çalıştıklarını söyleyen Demircan sözlerini şöyle sürdürdü: "Çocuklarımız nasıl mutlu olurlar, eğitimlerine nasıl anaokulundan başlarlar, okulu nasıl bitirirler, nasıl iş bulurlar, nasıl ekmeklerini kazanırlar diye düşünerek hareket ediyoruz. Bunun için de annenin sürekli kendini yenileyeceği bir ortama ihtiyaç var. Bu ortam da Semt Konakları. Semt Konaklarımızda çalışan bütün yöneticilerimize, öğretmenlerimize herkese teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Onlar bizi temsil ediyorlar, büyük hizmetler yapıyorlar. Yapmasalar bu kadar büyük kalabalıklar toplanmaz."

YILIN "EN"LERİNE BAŞKANDAN ÖDÜL

Semt Konakları'nda eğitim alan ve çeşitli branşlarda yılın "En"lerine layık görülen hanımlara Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından kahve takımı hediye edilirken mezun olan miniklerin kep atmasıyla tören son buldu. Tören sonrasında ise Başkan Ahmet Misbah Demircan ile fotoğraf çektirme yarışına giren anaokulu öğrencileri renkli görüntüler oluşturdu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Semt Konaklarına Haliç'te Görkemli Kapanış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement