Sen'den Müdür Protestosu - Son Dakika
Güncel

Sen'den Müdür Protestosu

Sen\'den Müdür Protestosu

Haber-kamera İdris TİFTİKCİ İstanbul DHA Türk Eğitim-Sen üyeleri, okullardaki müdür atamalarını protesto etmek için Eyüp'te protesto gösterisi yaptı.

26.09.2014 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-kamera İdris TİFTİKCİ İstanbul DHA

Türk Eğitim-Sen üyeleri, okullardaki müdür atamalarını protesto etmek için Eyüp'te protesto gösterisi yaptı. Eğitimciler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün buluhduğu kaymakamlık binası önüne de siyah çelenk bıraktı.

Türk Eğitim-Sen İstanbul 8 No'lu Şube üyeleri Eyüp Sultan Camii önünde toplandı. Burada imam kılığına girerek basın açıklaması yapan Şube Başkanı Remzi Özmen, beddua değil, dua okuduklarını belirtti. Özmen, Milli Eğitim Bakanlığı tarihinde hiçg örülmemiş bir basiretsizlik yaşandığını ve iş bilmeyen yöneticilerin iş başında olduğunu savunarak, Her şey hükümetin kurduğu paralel sendikanın isteği doğrultusunda oluyor. İl Müdürü de, İlçe Müdürü de birer suret olarak, birer oyuncak olarak, birer kukla olarakt o koltuklarda oturmaktadır dedi. Basın açıklamasının ardından, grup İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de bulunduğu Kaymakamlık binasına doğru yürüyüşe geçti. Grup, kapıya siyah çelenk bıraktıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sen'den Müdür Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement