Sendika Seçiminde Sahte Oy Pusula - Son Dakika
Güncel

Sendika Seçiminde Sahte Oy Pusula

Sendika Seçiminde Sahte Oy Pusula

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Menteşe Şubesinde yapılan delege seçiminde, "sahte oy pusulası" iddiası gerginliğe yol açtı.

14.08.2014 21:55  Güncelleme: 22:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (SAĞLIK-SEN) Menteşe Şubesi'nde yapılan delege seçiminde, "sahte oy pusulası" iddiası gerginliğe yol açtı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimlik binasında gerçekleştirilen genel kurulun, divan başkanlığını SAĞLIK-SEN Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak yaptı. 38 delegenin belirleneceği seçimde, 340 üye oy kullandı.

Oy kullanma sırasında sahte oy pusulaları olduğu iddiaları üzerine salonda gerginlik ve arbede yaşandı. Gerginliğin artması üzerine polis ekipleri binaya sevk edildi. Olaylar nedeniyle seçim iptal edildi.

Kemal Çırak, gazetecilere yaptığı açıklamada, zarfların içinden sahte oy pusulaları çıktığını gördüklerini söyledi. Çırak, şöyle konuştu:

"Zaten bu bizim tutanaklarımızda var. Bir şekilde yönlendirmeyle bu işler yapılmış. Bunlar aile içi meselelerdir. Şeffaf bir şekilde süreç işlemektedir. Dediğim gerekçelerle seçimi iptal ettik. En kısa sürede tekrardan seçimi yapacağız."

-SAĞLIK-SEN Menteşe Şubesi

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sendika Seçiminde Sahte Oy Pusula - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement